Kopuk dizisinden ilk tanıtım filmi geldi

Kopuk dizisinden ilk tanıtım filmi geldi
İlk tanıtım filmi ilgiyle karşılanan ve yakın bir zamanda ekran yolculuğuna başlayacak olan Kopuk dizisinin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Koray Kerimoğlu oturuyor.

Fox TV’nin yeni yılda ekranlarda olacak olan dizilerinden biri olan Kopuk’dan ilk tanıtım filmi geldi.Geçen hafta yayınladığı fotoğraflarla oldukça büyük merak uyandıran dizinin başrollerinde Kaan Yıldırım ve Biran Damla Yılmaz yer alıyor.İlginç hikayesi ile dikkat çeken dizinin yayın tarihi daha belli olmadı.

Kopuk dizisinden ilk tanıtım filmi geldi

Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana’dan oluşan bir ekibin senaryosunu kaleme aldığı Kopuk dizisinden merek ve heyecanla beklenen ilk tanıtım filmi yayınlandı. Yakın bir zamanda ekran yolculuğuna başlayacak olan Kopuk dizisinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturuyor. Çekirdek ailesinden çok daha fazlasına sahip çıkanların hikayesinin anlatıldığı dizinin yapımını Med Yapım üstleniyor. 

Ferhan bir çağdaş Robin Hood'dur adeta

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz ve Kaan Yıldırım’ın yer aldığı Kopuk dizisinde hiçbir iyiliğin cezasız kalmadığı bu dünyada oyunu tersine çevirmenin hala mümkün olmadığını izleyicilere anlatacak.  Ferhan rüşvetçilerin, dolandırıcıların, hak edilmeden yapılan vurgunlarla zengin olan insanların parasını gap eder ve bu parayla mahallesindeki yoksul ve ihtiyaç sahibi gençlere el uzatır. Hatta o gençlere sahip çıkar ve okutur, ailelerine de yardım eder. Hiç beklenmedik bir ölüm onu onun bütün yaşamını sarsar ve altüst eder. Bu olay onu sadece idealleriyle değil aşkıyla da sınava tabi tutacak ve bu sınavı vermenin yollarını arayacaktır. Haksızlıklarla yalnızca Ferhan olarak savaşamayacağını anlayınca Orhan kimliğine bürünür. Böylece Ferhan, mahallesinde sevdiği ancak uzak durması gerektiği Müjde’nin babası ile mücadele ederken avukat Orhan’ın da yolu mahalleyi ele geçirmeye çalışan ailenin varisi İpek ile kesişir.

Yayınlanan fotoğraflar büyük ilgi uyandırdı

Yayın tarihi daha belli olmayan Kopuk dizisinin başrolünde yer alan Kaan Yıldırım’ın imajına yorum yağdı. Önceki hafta yayınlanan fotoğraflarıyla büyük bir merak uyandıran Fox Tv’nin yeni yılda ekranlarda olacak dizide Biran Damla Yılmaz ve Kaan Yıldırım’ın yanı sıra Serap Kaya, Sarp akaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat gibi isimler de yer alıyor.

27-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler