Bir Zamanlar Çukurova 72. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 72. Bölüm İzle!
Bir Zamanlar Çukurova 72. Bölüm İzle; 12 Kasım Perşembe akşamı 72. Bölümüyle ekranlara gelen Bir zamanlar Çukurova'nın 72. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Çukurova 72. Bölüm İzle; Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova Perşembe akşamı saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. Üçüncü sezonunda olan ve her bölüm daha da heyecanlı hale gelen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova seyirciye yeni ve heyecanlı bölümler sunmaya devam ediyor. Son olarak dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Hünkar hanım’ın öldürülmesiyle heyecanın tavan yaptığı dizi de her an her şeyin olabileceği haftalara giriliyor. Atv ekranlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan Bir zamanlar Çukurova bu akşam 72. Bölümüyle ekranlarda!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarının 3 sezondur yayınlanan başarılı ve reytingi yüksek dizilerinden biri olan Bir zamanlar Çukurova geçen bölüm de heyecanın tavan yaptığı anlar yaşandı. Dizinin en önemli karakterlerinden Hünkar Hanım bıçaklanarak öldürülürken oğlu demir annesinin katilini bulmak için yeminler etti. Tüm Çukurova ve Adana’nın büyük üzüntü duyduğu cinayet sonrası Kefeli de yıkılanlar arasındaydı. Bu dünyada kavuşamadığı sevdiine öbür tarafta kavuşmak üzere veda eden Kefeli’nin cinayetle yıkıldığı görüldü.

Bir Zamanlar Çukurova 72. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin heyecanla takip ettiği Bir Zamanlar Çukurova bu akşam heyecanlı ve gerilimli bir bölümle ekranlara geliyor. Hünkar Hanım’ın öldürülmesi üzerine tüm Adana halkı ayaklanmıştır. Herkes bir şekilde iyilik gördüğü Hünkar Hanım’ın katilini bulmak istemektedir. Demir ve Fekeli ise katili bulmak için ant içerler. Öbür taraftan Hünkar Hanım’ın katili Müjgan da olanlardan sorumlu değilmiş gibi üzülmekte ve oynamaktadır. Bu arada Müjgan’da inanılmaz bir değişiklik yaşanır. Son zamanlarda anne gibi sevdiği Hünkar hanım’ı kaybetmenin acısıyla elinde silah Hünkar hanım’ın katilini bulmak için yeminler eder. Bu arada Müjgan ve Yılmaz arasında yine olaylar yaşanmaktadır. Müjgan’ın bulduğu bir belge yüzünden ikili tartışırlar ancak üzgün olan Fekeli bu sefer sert bir şekilde herkesi uyarır. Hünkar hanım’ın yokluğunda hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacaktır ve Fekeli de bunun ilk işaretlerini verir. Bir Zamanlar Çukurova 72. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor.

12-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar