Biran Damla Yılmaz Baraj setine dönmeye bakın nasıl hazırlandı?

Biran Damla Yılmaz Baraj setine dönmeye bakın nasıl hazırlandı?
Sezona iddialı giren fakat koronavirüs salgını sebebiyle yeni bölümleri çekilemeyen Baraj dizisinin başrolü Biran Damla Yılmaz verilen zorunlu arada neler yaptığını anlattı.

Fox Tv'nin sezona iddialı başlayan dizisi Baraj, koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara veren dizilerden biri olmuştu. Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Biran Damla Yılmaz'ın başrolde olduğu Baraj dizisi eski bir Yeşilçam filminde uyarlandı. Merakla beklenen dizinin sadece iki bölümü yayınlandı ve salgın sebebiyle dizinin çekimlerine ara verildi. Bu süreçte birçok ünlü sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlara katılarak takipçileri ve hayranlarıyla buluştu. Baraj dizisinin başrolü Biran Damla Yılmaz da katıldığı canlı yayında karantina günlerini nasıl geçirdiğini anlattı.

Baraj setine full enerjiyle başlayacak!

Baraj dizisinde Nehir karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz, karantina günlerinde Yalova'da bir çiftlik evinde kaldığını, meditasyon ve yoga yaparak iç dünyasına yöneldiğini söyledi. Yılmaz bu süreci şu sözlerle anlattı; "Ruhumu beslemek istedim, kendimi gerçekten geliştirmek istedim. Biraz yoga yaptım. Biraz meditasyon yaptım. Yani kendime dönme dönemiymiş gibi geçirdim." Canlı yayında Selçuk Bulut'un sorularını yanıtlayan Yılmaz, setlerde çok fazla insanın çalıştığını ve kimsenin sağlığının tehlikeye atılmaması gerektiğini söyledi. Yılmaz, "En azından bu dönemde dinlenip, full bir enerjiyle sete geri dönmek daha iyi olur diye düşündük" dedi.

Biran Damla Yılmaz Baraj hikayesinin benzerini yaşamış!

Baraj dizisinin güzel oyuncusu Biran Damla Yılmaz, Baraj'daki Nehir'in hikayesinin beznerini gerçek hayatta yaşadığını söyledi. Baraj dizisinde Nehir, internetten tanıştığı erkeğin yüzünde yara izi olduğu için kendisi yerine başkasının fotoğrafını gösterildiği bir kadını oynuyor. Yılmaz gerçek hayatta da tanımadığı biriyle yaklaşık bir yıl yazıştığını anlattı. Ünlü oyuncu yaşadığı o dönemi şöyle anlattı; "Bu kadar kendimi kaptırmamıştım ben. Yine de aslında sosyal medya üzerinden tanışmıştık ve bir yıl boyuncu böyle hiç sıkılmadan, sohbetler edip geyikler yaparak zamanımız geçmişti. O, bu tarafa gelmişti. Ama burada görüşememiştik. Sonra 'ben geliyorum' dedim. Onun olduğu ülkeye gittim. Yabancı birisiydi." Yılmaz uzaktan yaptığı bu görüşmelerin arkadaşlık görüşmeleri olduğunu belirterek, Baraj dizisindeki Nehir'le Nazım'ın ilişkisine benzettiğini anlattı.

 

31-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar