Fikret Kuşkan Zalim İstanbul'dan neden ayrıldığını açıkladı!

Fikret Kuşkan Zalim İstanbul'dan neden ayrıldığını açıkladı!
Usta oyuncu Fikret Kuşkan'ın Zalim İstanbul dizisindeki durumuyla ilgili iddialara son nokta koyuldu. Agah karakterini canlandıran Kuşkan, sosyal medyadan açıklama yaptı!

Zalim İstanbul dizisinde 36 bölüm yer alan ve dizinin başrol oyuncularından biri olan Fikret Kuşkan, bir açıklama yayınlayarak diziye artık devam edemeyeceğini belirtti. Koronavirüs salgını sebebiyle birçok dizi gibi Zalim İstanbul dizisi de çekimlerine ara vermişti. Salgının etkisinin azalması ve yetkililerin normal hayata geçiş için izin vermesi üzerine dizi projeleri setlere dönmeye başladı. Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul ekibi de sete başlama kararı almış ve harekete geçmişti. Fakat Agah karakterini canlandıran Fikret Kuşkan'ın sete gelmek istemediği ve gerekirse yapım şirketi ile mahkemlik olmayı göze aldığı dizi kulislerinde ortaya atılan iddialardandı.

Fikret Kuşkan Zalim İstanbul'dan neden ayrıldı?

Avşar Film tarafından çekilen Zalim İstanbul dizisi Kanal D'de yayınlana ve sevilen dizilerden biriydi. Ünlü ve tecrübeli oyuncu Fikret Kuşkan'da dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Agah Bey karakterini canlandırıyordu. Fakat dizi salgın sebebiyle sete ara vermek durumunda kalmıştı. Çekimlere başlama kararı alan Avşar Film'in bu kararı sonrası Kuşkan'ın sete gitmeyeceği şeklinde iddialar vardı. Oyuncu Kuşkan bu iddiaları noktalayan bir paylaşımla sete neden gitmeyeceğini açıkladı.

Kuşkan: Kronik hastalıklarım sebebiyle…

Fikret Kuşkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Covid- 19 salgını yüzünden yaşadığımız zorlu pandemi sürecinde hayati riskli gruba girmeme neden olan kronik hastalıklarım sebebiyle, üzülerek söylüyorum ki çok sevdiğim ve 36 bölüm boyunca Agah karakterine hayat verdiğim 'Zalim İstanbul' projesine maalesef devam edemeyeceğim" dedi.

Daha sağlıklı günlerde görüşmek üzere

Bu konuda doktorlarının kesin talimatı olduğunu da belirten Kuşkan açıklamasına şöyle devam etti; "Bu konuda doktor raporların ve yine doktorlarımın bana kesin talimatı mevcuttur. Takdir edersiniz ki bu zorunda kalmadan alınacak bir karar değildir. Devam etmekte olduğum bir hayatım ve geçindirmek zorunda olduğum bir ailem var, hayatta kalmak önceliğimdir" ifadelerini kullandı. Fikret Kuşkan açıklamasının sonunda Avşar Film'e de anlayışlarından dolayı teşekkür etti. Kuşkan şunları yazdı; "Anlayışı ve şimdiye kadar ki destekleri için yapım şirketimiz Avşar Film'e ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha sağlıklı günlerde görüşmek üzere. Tüm dostlara merhaba!"

30-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar