Birce Akalay'dan Önemli İtiraf

Birce Akalay'dan Önemli İtiraf
Hakan Gence'nin Youtube kanalı programına konuk olan ünlü oyuncu Birce Akalay özel hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Birce Akalay Hakan Gence’nin programında önemli itiraflarda bulundu. Tolgahan Sayışman, Selen Soyder, Serenay Sarıkaya ve Murat Ünalmış ile Yer Gök aşk dizisi ile hayran kitlesine ulaşmayı sağladı. Oyuncu rol arkadaşı olan Murat Ünalmış ile 2011 yılında  dünya evine  girmişti. Birce Akalay, Halit Ergenç, Onur Saylak ve Aslı Enver ile birlikte rol aldığı Babil dizisinde rol aldı. Dizinin final yapması ardından yeni projesi ile ekranlara Son Yaz dizisine Sare karakteri olarak hikâyeye dâhil oldu. Genç ve yetenekli oyuncu Birce Akalay’ın Son Yaz dizisi ile ekranda kalma süresi  uzun olmadı. Son yaz  oyuncu kadrosuna rağmen yeni sezonda da  beklenen reytingleri alamadı. Son yaz dizisi final bolumu ile izleyenlere veda etti.

Ünlü oyuncu Birce Akalay Hakan Gence’nin Hürriyet Youtube  kanalına konuk olarak katıldı. Yayınlanan ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet Programı’n da hayatı ve kariyeriyle ilgili sorulara içtenlikle yanıt veren Birce Akalay önemli itiraflar da bulundu. Birce Akalay programda, “Hayatım bir Pedro Almodóvar filmi olabilirdi. Çünkü hayatı sevdiklerimle ve dostlarımla paylaştıkça mutlu oluyorum” ifadelerine yer verdi.

Sadece oyunculuğu değil sesiyle de etkilemeyi başaran Birce Akalay anı yaşamayı çok sevdiğini söylerken sinirlendiğinde ise çok ağladığını ve çaresizliğe dayanamadığını Hakan Gence’nin programında dile getirdi. Birce Akalaya yönlendirilen sorularda samimi cevapları devam ederken özel hayatı için  “Yaşadığım her ilişki beni hep tamamladı. Beni tamamlamayan hiçbir şeyi yaşamadım. Centilmenlik hayatta en sevdiğim şeylerden biri. Romantizm onunla geliyor. Tutku da olmazsa olmaz.” ifadeleri ile özel hayatına dair önemli itiraflarda bulundu.

Ünlü oyuncu 2014 yılında evlendiği eski eşi Sarp Levendoğlu’yla ilişkisini noktalamıştı. Sarp Levendoglu ile arkadaş kalmayı başardıklarını belirten ünlü oyuncu Birce Akalay, “Hata ve kusurlarımızla bir bütünüz, insanları yargılamak yerine anlamayı tercih ederim” diyerek duygularını ifade etti.

Birce Akalay, tiyatro sahnelerinde de kendini göstermekte olup  2017-2019 yılları arasında Müjdat Gezen yönetmenliğindeki Yedi Kocalı Hürmüz müzikalinde Hürmüz karakterine hayat vermişti. 2020 yılında ise Keşanlı Ali Destanı oyununda Zilha rolünü canlandırıp, COVID-19 pandemi nedeniyle oyunun sahnelenmesi geçici olarak durdurulmuştu.

20-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar