Bizim Hikaye'nin Kiraz'ı Zeynep Selimoğlu kimdir?

Bizim Hikaye'nin Kiraz'ı Zeynep Selimoğlu kimdir?
Yeni sezona başarılı bir giriş yapan diziler arasında yer alan Bizim Hikaye'nin küçük kardeşi Kiraz oyunculuğu ile gündeme oturdu. Peki Kiraz karakterini canlandıran küçük oyuncu Zeynep Selimoğlu kimdir?

Fox TV'nin yeni sezon dizilerinden olan Bizim Hikaye başladığı günden bu yana büyük bir başarı sergiliyor. İddialı dizi her Perşembe akşamı izleyicileri ekran başına kilitliyor. Yoksul bir ailenin yaşam mücadelesini konu alan dizi Perşembe günü reytinglerde önemli sıralara yerleşiyor. Hazal Kaya ve Burak Sevinç'in usta oyunculuğunun yanı sıra birde kardeşlerin küçüğü Kiraz resmen fenomen oldu. Peki Kiraz karakterini canlandıran küçük oyuncu Zeynep Selimoğlu kimdir? 

Zeynep Selimoğlu kimdir?

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizi Bizim Hikaye izleyiciden tam not aldı. Dizinin yanı sıra yaşam savaşı veren ailenin küçük kardeşlerinden Kiraz da oyunculuğu ile akıllara kazındı. Kiraz karakterini canlandıran Zeynep Selimoğlu fenomen oldu. Özellikle dizinin 4. bölümünde ekranlara gelen sahnedeki aile özlemi dolu konuşması ekran başındakileri ağlattı. Zeynep Selimoğlu sosyal medyada fenomen oldu. Bizim Hikaye'nin yeni bölümlerini FOX TV CANLI İZLE adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz. Zeynep Selimoğlu kimdir?

Bizim Hikaye dizisinde Filiz'in kardeşini canladıran Kiraz yani Zeynep Selimoğlu, 10 yaşındadır. Zeynep Selimoğlu Doğa-Oxford'da orta öğretimini almaktadır. Kiraz'ın dizideki replikleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'de de oyunculuk eğitimini alan Zeynep, İngilizce ve Almanca olmak üzere iki dile birden hakimdir. Minik oyuncu Zeynep,  aynı zamanda Ata Berk Mutlu ile Net D platformunda 'Juniopark' kanalında program yapıyor.

07-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar