Bomba iddia! Barış Arduç, Uyanış’a mı katılıyor?

Bomba iddia! Barış Arduç, Uyanış’a mı katılıyor?
Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi kadrosunu güçlendiriyor. Hal böyle olunca Çukur’da oynayan Barış Arduç’un Uyanış dizisine katılacağı iddiası Uyanış hayranlarını heyecanlandırdı.

Diriliş, Kutül Emare, Payitaht Abdülhamit gibi tarihi dizilere imza atan TRT1’in pazartesi akşamları yayınlanan Uyanış kadrosunu güçlendiriyor. TRT1’in iddialı dizisi için bomba bir iddia ortaya atıldı. Çukur dizisinde Arık Böke karakterine hayat veren Barış Arduç yoksa Uyanış: Büyük Selçuklu dizisine mi transfer olacak? Barış Arduç hangi karakteri oynayacak? Şimdi detaylar

Bomba iddia! Barış Arduç, Uyanış’a mı katılıyor?

Ailenizin kanalı TRT1’in pazartesi akşamları yayınlanan reyting şampiyonu Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi kadrosunu güçlendiriyor. Hal böyle olunca Çukur’da Arık Böke Erdenet karakterini oynayan Barış Arduç’un Uyanış dizisine katılacağı Uyanış hayranlarını heyecanlandırdı.

Uyanış Kılıçaslan yoksa Barış Arduç mu?

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Mehmet Özgür ve Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı tarihi dizi kadrosunda usta oyuncuları barındırıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin 22 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan 22. Bölümde yüzü gösterilmeyen Kılıçaslan karakterinin Show TV'de yayınlanan fenomen dizi Çukur'un ünlü oyuncusu Barış Arduç’un oynayacağı konuşuluyor. Canlitv platformu olarak konu ile ilgili gelişme olduğunda takipçilerimiz bilgilendireceğiz. Keyifli seyirler.

Barış Arduç Kimdir?

1987 İsviçre doğumlu aslen Orduludur. 8 yaşında Türkiye’ye dönüş yapan Arduç, Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisinde eğitim gördü. Çok iyi bir yüzücü olduğu için 8 yıl Şile’de cankurtaran olarak çalıştı. Tiyatro oyuncusu Ayla Algan ile tanışınca hayatı değişti. Ayla Algan’dan ardından Sadri Alışık Tiyatrosundan oyunculuk eğitimi alan Barış Arduç, oyunculuk kariyerine Pis Yedili dizisiyle adım attı. 2015 yılında yayınlanan Kiralık Aşk dizisiyle şöhrete ulaşan Barış Arduç son olarak fenomen dizisi Çukur’da rol alıyordu.

Barış Arduç'un rol aldığı yapımlar:

2019 – Kuzgun (Kuzgun) (TV Dizisi)

2017 – Mutluluk Zamanı (Mert) (Sinema Filmi)

2015 – Kiralık Aşk (Ömer) (TV Dizisi)

2015 – Racon: Ailem İçin (Tekin) (TV Dizisi)

2014 – Sadece Sen (Ersin)(Sinema Filmi)

2014 – Deliha (Cemil) (Sinema Filmi)

2013 – 2014 – Bugünün Saraylısı (Selim) (TV Dizisi)

2012 – 2013- Benim İçin Üzülme (Ahmet) (TV Dizisi)

2011 – Dinle Sevgili (Hakan) (TV Dizisi)

2011 – Küçük Hanımefendi (Cenk) (TV Dizisi)

2011 – Pis Yedili (TV Dizisi)

25-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar