Bu Akşam Hangi Maç, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Bu Akşam Hangi Maç, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş'ın maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi 6. hafta maçları bu hafta tamamlanacak. Fenerbahçe, Konyaspor ve Osmanlıpor'un maçları ise Perşembe günü...

UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması  yani 6. hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. BeşiktaşFenerbahçeOsmanlıspor ve Konyaspor'un boy göstereceği Avrupa haftasında taraftarların şifresiz izleyeceği maçlar belli oldu. İşte bu hafta canlı yayınlanacak maçlar ve diğer haberler...

Dinamo Kiev - Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi 6. haftada Ukayrna ekibi Dinamo Kiev'e konuk olacak temsilcimiz Beşiktaş rakibini yenerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Beşiktaş, Napoli ile Benfica'nın birbiriyle oynayacağı son haftada Dinamo Kiev'i yenmesi halinde 10 puana ulaşacak ve diğer maçın sonucuna bakmaksızın bir üst tura yükselecek. Peki, Dinamo Kiev Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? İşte cevabı:

Şampiyonlar Ligi B grubu son maçı olan Dinamo Kiev - Beşiktaş maçını şifresiz  olarak Salı akşamı saat 22.45'te TRT 1'den canlı izleyebilirsiniz. Kiev Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İskoç hakem Craig Thomson yönetecek. Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile İstanbul Vodafone Arena'da oyadığı ilk mücadelede 1-1 berabere kalmıştı. Kara Kartallar, bir önceki Şampiyonlar Ligi maçında ise evinde ilk yarıda 3-0 geriye düştüğü Benfica karşısında ikinci yarı oynadığı müthiş oyunla geri dönüş yaparak beraberliği yakalamış ve yenilmezlik serisini sürdürmeye devam etmişti. 

B grubunda mücadele eden Beşiktaş, 8'er puanla ilk iki sırada yer alan Napoli ve Benfica'nın ardından 7 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Beşiktaşın gruptan çıkmasının tek yolu galibiyet değil değil. Beşiktaş eğer Dinamo Kiev ile berabere kalırsa gruptan çıkabilmesinin tek yolu Portekiz ekibi Benfica'nın İtalyan ekibi Napoli'yi yenmesinden geçiyor. Diğer bir olasılık ise daha önce de değindiğimiz gibi Beşiktaş'ın galip gelmesi. Dinamo Kiev - Beşiktaş maçının oynanacağı saatlerde Kiev'de hava sıcaklığının -14 derece olacağı tahmin ediliyor.

Feyenoord - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanada, Saat Kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde olduğu gibi UEFA Avrupa Ligi gruplarında da bu hafta son maçlar oynanacak. Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe ise grupta topladığı 10 puan ile lider konumunda. Gruptaki son maçında Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Feyenoord ile karşı karşıya gelecek temsilcimizin gruptan çıkması için tüm sonuçlar yeterli. 2 ve daha fazla gollü yenilgiler dışında tüm sonuçlar Fenerbahçe'nin bir üst tura çıkmasına yetecek. Peki, Fenyenord - Fenerbahçe mücadelesi hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? 

Feyenoord - Fenerbahçe mücadelesini Perşembe akşamı saat 21.00'da TRT 1'den şifresiz canlı izleyebilirsiniz. Avrupa Ligi'nde mücadele eden diğer temsilcilerimizin maçları ise şu şekilde:

Konyaspor - Karabağ saat: 19.00 (Tivibuspor)

Osmanlıspor - Braga saat: 19.00 (Tivibuspor)

 

05-12-2016
Yazar Hakkında
Yorumlar