Bu Hafta Hangi Maç Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Bu Hafta Hangi Maç Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Fenerbahçe - Zorya maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? Beşiktaş - Benfica maçı ne zaman, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde şifresiz yayınlanacak maçlar belli oldu mu? İşte detaylar:

UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde 5. hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. BeşiktaşFenerbahçeOsmanlıspor ve Konyaspor'un boy göstereceği Avrupa haftasında taraftarların şifresiz izleyeceği maçlar belli oldu. Peki, bu hafta hangi kanalda hangi maçlar canlı yayınlanacak? Şifresiz maçlar hangileri? Türk takımlarından hangilerinin maçı şifresiz olarak canlı yayınlanacak? TV’den hangi maçları canlı izleyebilirim? İşte merak ettiğiniz tüm sorular ve diğer detaylar:

Şampiyonlar Ligi’nde Haftanın Maçı: Sporting Lizbon - Real Madrid

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde haftanın şifresiz canlı yayınlanacak maçı belli oldu. Şampiyonlar Ligi F grubunda 22 Kasım Salı günü yani bu akşam karşı karşıya gelecek olan iki ekibin mücadelesi canlı yayınla TRT 1 ekranlarında olacak. Saat 22.45’te başlayacak olan Sporting Lizbon – Real Madrid mücadelesini İskoç hakem William Collum yönetecek.

Grupta 8 puanı bulunan Real Madrid ilk maçında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon’u Santiago Bernabeu’da kendi seyircisi önünde 2-1 mağlup etmeyi başarmış, ikinci maçında Alman temsilcisi B. Dortmund ile deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı. Üçünü maçını L. Vaşova’yı 6-0’lık skorla deviren İspanyol ekibi Şampiyonlar Ligi dördüncü haftasında deplasmanda yine Polonya temsilcisi ile karşılaşmış ve maç 3-3 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Beşiktaş’ın Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi 5. haftada Benfica’yı ağırlayacak olan temsilcimiz Beşiktaş rakibini yenerek gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamak istiyor. Bir önceki ŞL maçlarında evinde Napoli ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi B grubunda 7’şer puanıyla ilk iki sırada yer alan Benfica ve Napoli’nin ardından 6 puanla üçüncü sırada yer alıyor. 23 Kasım (yarın akşam) saat 20.45’te başlayacak olan Beşiktaş – Benfica mücadelesi Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe – Zorya Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın şifresiz olarak canlı yayınlanacak maçı belli oldu. Avrupa Ligi A grubunda mücadele eden ekiplerimizden Fenebahçe 24 Kasım Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spot Kompleksi’nde saat 19.00’da Ukrayna ekibi Zorya Luhanks ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe – Zorya maçı Perşembe günü saat 19.00’da TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Avrupa liglerinde mücadele eden diğer temsilcilerimizin maçları ise şu şekilde:

24 Kasım Perşembe

Shakhtar Donetsk – Atiker Konyaspor (21.00) Tivibu Spor

Steaua Bükreş – Osmanlıspor (21.00) Tivibu Spor

22-11-2016
Yazar Hakkında
Yorumlar