Bugün kimin maçı var? Haftalık maç programı

Bugün kimin maçı var? Haftalık maç programı
Bugün kimin maçı var? Eğer haftalık maç programını merak ediyorsanız bu sayfadan kolayca ulaşabilirsiniz. Hangi maç hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Türkiye ve dünyanın diğer ülkelerinin liglerinde bugün kimin maçı var? Futbol tutkunları için haftalık maç programı. 20 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak maçlar saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün kimin maçı var? Haftalık maç programı

20 Ocak Çarşamba günü dünyanın farklı liglerinde pek çok futbol karşılaşması oynanacak. Hiç kuşkusuz Süper Lig'deki maçlar, taraftarlar için büyük önem taşıyor. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın maçları milyonlar tarafından canlı olarak izleniyor. Süper Lig'in yanı sıra Avrupa'nın 5 büyük ligi olarak adlandırılan Premeir Lig, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1 ile futbolun zirvesi olarak görülen UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi gibi oyun kalitesi yüksek liglerdeki maçlar da futbol izleyicilerinin en çok izlediği maçlar oluyor. Öte yandan UEFA Uluslar Ligi, Dünya Kupası elemeleri, Avrupa Şampiyonası elemeleri gibi milli maçlar da farklı heyecanla izleniyor. Tüm bu maçların hangi saatte başlayacağı ya da hangi kanalda yayınlanacağı gibi bilgileri ayrı ayrı akılda tutmak zor olabiliyor. Haftalık maç programı nedir diye merak ediyor ya da aklınızdan "Bugün kimin maçı var?" gibi sorular geçiyorsa bu sayfadan bugün oynanacak maçlara göz atabilirsiniz.

20 Ocak Çarşamba gününün maç programı

16.00: Hatayspor - Yeni Malatya (beIN SPORTS HD 1)

16.00: Çaykur Rizespor - Gaziantep (beIN SPORTS HD 2)

17.00: Udinese - Atalanta (beIN SPORTS HD 4)

19.00: Galatasaray - Denizlispor (beIN SPORTS HD 1)

20.30: Schalke 04 - Köln (S Sport 2)

21.00: Manchester City - Aston Villa (S Sport)

21.00: Getafe - Huesca (spor SMART)

22.30: Augsburg - Bayern Münih (S Sport 2)

23.00: Villareal - Granada (spor SMART)

23.00: Real Betis - Celta Vigo (spor SMART 2)

23.00: Marsilya - Lens (beIN SPORTS HD 3)

23.15: Fulham - Manchester United (S Sport)

20 Ocak Çarşamba akşamının maç programı bu şekilde sıralandı. Dünyanın en çok ilgi gören spor branşı olan futbol, ülkemizin de en çok izlenen sporu olarak göze çarpıyor. Televizyonda şifresiz olarak ekrana gelen maçlar her zaman reytinglerin ilk sırasında olmuştur. Bu maçlar yalnızca televizyondan değil önemli sayıda izleyici tarafından internet üzerinden izleniyor. Ancak internette maç izlemek isteyen izleyiciler kimi zaman donma ya da düşük görüntü kalitesi gibi problemlerle karşı karşıya kalabiliyor. Bu gibi problemlerle karşılaşmadan bu adres üzerinden maçların canlı yayınlarına ulaşabilirsiniz. Tüm bu maçları en kaliteli şekilde izlemek isteyen futbol izleyicileri nereden izleyebileceğini merak ediyor. Şifresiz olarak yayın yapan kanallarda yayınlanan maçları canlı yayınlarına Canlitv.com üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

13-01-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler