Jülide Ateş'in konuğu Demet Akbağ olacak

Jülide Ateş'in konuğu Demet Akbağ olacak
Gazeteci Jülide Ateş tarafından hazırlanıp sunulan Jülide Ateş İle 40 programının 40. bölümünde sevilen ünlü isimlerden biri olan Demet Akbağ konuk olacak.

Gazeteci Jülide Ateş tarafından hazırlanan ve her bölümüyle gündem olan program Jülide Ateş İle 40 bu hafta ünlü tiyatrocu ve oyuncu Demet Akbağ'ı konuk edecek. Haber Global'de yayınlanan programda konuklara cesur sorular soruluyor. Konukların 40 saniye içerisinde cevapladığı sorulara verilen yanıtlar neredeyse her hafta gündem olmayı başarıyor. Jülide Ateş İle 40 programında bu hafta (14 Ocak Perşembe) ünlü oyuncu Demet Akbağ sorulan soruları cevaplayacak.

Demet Akbağ Jülide Ateş İle 40'ta

Ses getiren işlere imza atan Jülide Ateş uzun süredir Jülide Ateş İle 40 programını hazırlıyor. Haber Global'de yayınlanan programa siyaset, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Jülide Ateş İle 40 programının 40. Bölümüne ise Demet Akbağ katılıyor. Ünlü oyuncu Akbağ ve Jülide Ateş'in sohbeti herkesi ekrana bağlayacak. Demet Akbağ programda özel hayatından, iş hayatına kadar birçok soruya içtenlikle cevap veriyor. Sinema, tiyatro ve televizyon dünyasında başarılı işlerle tanınan Demet Akbağ'den çok samimi açıklamalar Jülide Ateş'in sorularıyla ekrana yansıyacak.

Demet Akbağ Akrep'le ekrana döndü

Tiyatro ve sinema projeleri başta olmak üzere birçok başarılı işte rol alan Demet Akbağ son günlerde yayına başlayan Akrep dizisiyle yeniden televizyon ekranlarında görülmeye başlandı. Oyunculuğuyla çok sevilen isim Star Tv'de yayınlanan Akrep dizisiyle kendisini özleyen seyircilerle buluştu. Demet Akbağ Akrep dizisinde Bekir Aksoy, Evrim Alasya, Yusuf Çim gibi güçlü oyuncularla birlikte çalışıyor. Tırnaklarıyla kazıyarak para ve güç kazanan bir kadının hayatının bir gecede altüst olmasının anlatıldığı Akrep dizisinde Demet Akbağ başrol oyunuyor.

Bir Demet Tiyatro, Firüze, Eyvah Eyvah gibi çok tutan farklı projelerde yer alan Demet Akbağ Jülide Ateş İle 40'ta başarılı sanat hayatı ve yeni işleri hakkında açıklamalarda bulunacak. Özel hayatı ve kariyeri hakkındaki sorulara cevap veren Demet Akbağ, 14 Ocak saat 20:30'da Haber Global'de.  

13-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar