Bülent Ersoy kalan son yakınını da kaybetti

Bülent Ersoy kalan son yakınını da kaybetti
Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un acı günü. Bülent Ersoy bugün kalan son yakınını da kaybetti. Bülent Ersoy'un yakını Yalova'da korona tedavisi görüyordu.

Türk Sanat Müziği'nin usta isimlerinden Bülent Ersoy bugün halasını kaybetti. Ünlü sanatçının halası 99 yaşında vefat etti. Bülent Ersoy'un halası İsmet Ersoy Soytürk Yalova'da koronavirüs tedavisi gören Bülent Ersoy'un halası bir haftadır hastanede tedavi görüyordu. Yalova Devlet Hastanesi'nde yatan İsmet Ersoy Soytürk'ten acı haber geldi. Bülent Ersoy hayattaki son yakını da kaybetti. Yalova'da yaşayan ve aynı zamanda memleketi olan Yalova'da vefat eden İsmet Ersoy Soytürk'ün cenaze töreni de yarın Yalova'da gerçekleştirilecek. Bülent Ersoy'un cenaze törenine katılıp katılmayacağı henüz netleşmese de törene katılması bekleniyor.

Bülent Ersoy'un acı günü

Farklı tarzı ve benzersiz sesiyle Türk Sanat Müziği'ne damga vuran Bülent Ersoy halası İsmet Ersoy'un acısını yaşıyor. Ersoy'un halası İsmet Ersoy Soytürk 99 yaşında Yalova'da hayatını kaybetti. Bir haftadır hastanede tedavi gören İsmet Ersoy koronavirüsü atlatamadı. Yaşlılığa bağlı hastalıklarla da mücadele eden İsmet Ersoy hayata gözlerini kapadı. İsmet Ersoy'un cenaze töreninin yarın Yalova'da yapılacağı açıklandı. Cenazesi Yalova'dan kaldırılacak İsmet Ersoy'un cenaze törenine yeğeni Bülent Ersoy'un da katılması bekleniyor.

Bülent Ersoy tek yakını da kaybetti

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy anne ve babasından sonra halasını da kaybetti. Bülent Ersoy'un halası İsmet Ersoy Soytürk'ün hayatta kalan son yakını olduğu biliniyordu. Ersoy, halasının vefatıyla aile büyüklerinin tamamını kaybetmiş oldu. Bülent Ersoy önce annesini daha sonra babasını kaybetmişti. Ersoy'un babası 7 Ekim 2021'de hayatını kaybetmişti. Babasının cenaze töreninde zor anlar yaşayan Bülent Ersoy 'sol kolum da gitti" demişti. 69 yaşındaki sanatçı Bülent Ersoy, babasının cenaze töreninde, "Ne söylenir böyle zamanlarda… Anneciğim ölmüştü, sağ kolum gitmişti. Şimdi babacığım öldü, sol kolum da gitti" ifadelerini kullanmıştı. Babasının cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanan Bülent Ersoy mezarı başına gitmiş ve toprağına zemzem suyu dökmüştü. Bülent Ersoy'un yarın Yalova'da kaldırılacak olan halasının cenaze törenine katılıp katılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

09-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar