Survivor All Star 2022 Sezonunda Adaya Veda Eden İsim Kim Oldu?

Survivor All Star 2022 Sezonunda Adaya Veda Eden İsim Kim Oldu?
Tv8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star 2022'de Adaya veda eden isim kim oldu? Hangi yarışmacının hayalleri bu sezon yarım kaldı?

Survivor All Star'da Adaya veda eden isim kim oldu? Hangi yarışmacı hayallerine veda etti?

Acun Ilıcalı sunumu ile kritik ada konseyinde açıklanan isim kim? Hangi yarışmacı için hayalleri yarım kaldı? Dominik Adası’nda hız kesmeden devam eden Survivor All Star'da 2022 eleme heyecanı için izleyenler nefesleri tuttu. Potadan çıkamayan o isim hangi yarışmacı?

İki takım arasında geçen mücadelede kıran kırana bir rekabet ile gönüllüler dokunulmazlık kazanırken ünlüler ise iki haftalık dokunulmazlık oyununu kaybetti. Ünlüler 7 gönüllüler 1 aday çıkarmasıyla 8 kişilik potadan bir isim adaya veda etti. Geçtiğimiz hafta yarışmadan çekilen Aycan Yanaç’tan dolayı eleme bu hafta yapıldı.

Survivor All Star’da 8 kişilik bir eleme potasından adaya veda edecek isim belli oldu.  Çok büyük ve güçlü isimlerden oluşan potada hayallerine bir isim veda etti. Survivor All Star 2022'de Bu hafta eleme yapılacak potadaki isimler ise Evrim Keklik, Barış Murat Yağcı, Birsen Bekgöz, Mert Öcal, Furkan Kızılay, Bora Edin, Gizem Memiç ve Sercan Yıldırım yer alıyor. Adaylardan hangisi şampiyonluğa veda etti.

Survivor All Star’da üst üste ağır sakatlık atlatan Furkan Kızılay en az oyu alarak hayallerine veda eden isim oldu. Survivor’a 2017 yılında katılmış ve 19. haftasında Sabriye ve İlhan Mansız ile birlikte girdiği eleme potasında Furkan Survivor'a veda etmişti. Başarılı yarışmacı yaşadığı sakatlıklardan dolayı son dönemlerinde fiziki ve psikolojik olarak zorlanırken adaya veda eden isim oldu. Hayallerine çok erken veda eden Kızılay’ın takım arkadaşları ve kendisi derin bir üzüntü yaşadı.

Survivor All Star’da Evrim Keklik, Barış Murat Yağcı, Birsen Bekgöz, Mert Öcal, Bora Edin, Gizem Memiç ve Sercan Yıldırım’ın bulunduğu potada Furkan Kızılay yarışmaya veda etti. 15 Ocak cumartesi başlayan Survivor’un daha çok başında hayalleri yarım kalan isim Furkan Kızılay olurken Acun Ilıcalı kendisine bir teklifte bulundu.

TV8 ekranlarında Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cumartesi, Pazar ekranlara gelen Survivor 2022 sezonunun yapımcısı Acun Ilıcalı Furkan Kızılay’a bir teklifte bulundu. Bir sonraki yıllarda yapılacak olan All Star yarışmasına Furkan Kızılay’ı davet etti.  Kendisine teşekkürlerini ileten başarılı yarışmacı arkadaşları ile vedalaşarak konseyden ayrıldı.

 

10-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar