Bülent Ersoy’un Babası Fikret Erkoç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bülent Ersoy’un Babası Fikret Erkoç Son Yolculuğuna Uğurlandı
Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy geçtiğimiz gün kaybettiği babasını bugün torağa verdi. Ünlü isim cenaze töreni sırasında ayakta durmakta güçlük çekti.

Ünlü isim Bülent Ersoy son günlerde magazin basını ve sosyal medyada çok fazla haber oluyor ve gündemin ilk sıralarına kadar yükseliyor. Önce programının yayından kaldırılması ve Mustafa Keser’in hakkında yaptığı açıklamalar sonra babasının hayatını kaybetmesi ve son olarak da orkestrasının iddiaları ile gündeme gelen ünlü isim bugün hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden babası Fikret Erkoç’u toprağa veren ünlü ismin ayakta zor durduğu görüldü. Büyük bir acı içinde olduğu görülen ünlü isim ayrıca babasının mezarında toprağına zemzem suyu döktü. Menajerinin yardımıyla akakta duran Bülent Ersoy yaptığı açıklamada babası için “sol kolumda gitti” ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy Babasını Toprağa Verdi

Ünlü isim Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Eylül ayında evinde düşerek kalça kemiğini kıran ünlü ismin babası tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılmış ve tedavisine başlanmıştı. Ancak ünlü ismin babası geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Bugün Şakirin Camiinde kılınan namazın ardından Karacaahmet mezarlığında toprağa verilen Fikret Erkoç’un cenazesinde ünlü isim Bülent Ersoy’un üzgün hali dikkatleri çekti. Ayakta zor duran isim babası için dua etti. Daha sonra bir açıklama yapan ünlü isim” ne söylenir böyle zamanda? Anneciğim ölmüştü, sağ kolum gitmişti. Şimdi babacığım öldü, sol kolum da gitti” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin babasının cenazesi daha sonra Karacaahmet mezarlığında toprağa verildi. Ünlü ismin annesi de geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmiş ve Bülent Ersoy annesini kaybetmenin acısıyla uzun süre kendine gelememişti.

Zor Günler Geçiriyor

Ünlü isim Bülent Ersoy son zamanlarda pek çok olayı üst üste yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Star Tv ekranlarında yayınlanan ve Mustafa Keser’le birlikte hazırladıkları Benzemez Kimse Bize adlı program ikinci bölümün ardından yayından kaldırılmıştı. Bunun üzerine Mustafa Keser ünlü isim hakkında şoke edici iddialarda bulunmuş ve Bülent Ersoy’u çok ciddi şekilde suçlamıştı. Daha sonra babasını kaybeden ünlü isim son olarak Kıbrıs’ta kalan orkestrası tarafından suçlanmıştı. Ünlü isim tüm bunlara karşı cevaplar vererek suçlamaları reddetmişti.

07-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar