İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Evlendi

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Evlendi
Uzun süredir ertelenen nikah sonunda kıyıldı. İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin nikahı bugün 550 davetlinin huzurunda kılındı.

Magazin basını ve sosyal medya ile internet haber sitelerini uzun zamandır meşgul eden hemen her gün bir şekilde haber olan sosyetenin uzun süredir beklenilen düğünü sonunda gerçekleşti. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses ile nişanlısı Yasemin Şefkatli bugün düzenlenen bir törenle birbirlerini evli kılan imzayı atarak dünya evine girdiler. Magazin basınının yoğun ilgi gösterdiği düğün İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir otelde gerçekleşti. Yaklaşık 550 davetlinin katıldığı törende ayrıca pek çok ünlü isimde yer aldı. İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin oldukça şık olduğu düğünde gelin ve damat heyecanlarını saklayamadı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıydığı nikah töreni oldukça keyifli ve görkemli geçti.

Sosyetenin Beklediği Düğün Sonunda Gerçekleşti

Uzun süredir birlikte olan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çiftinin nikah törenleri sonunda gerçekleşti. Geçen yıl aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanan çiftin düğünleri pandemi nedeniyle ertelenmişti. Pandeminin etkisinin azalmasıyla sonunda 7 Ekim için tarih veren çiftin nikahları bugün Beşiktaş’ta bir otelde geçekleşen törenle kıyıldı. 550 davetlinin hazır bulunduğu törende çiftin şahitliklerini Nejdet Ulucan, Ethem Sancak, Kübra Şefkatli ve Şevket Demir yaptı. Nikaha Demet Akalın, Okan Kurt, Mehmet Ali Erbil, Volkan, Zeynep Sever Demirel, Selin Ciğerci, İlayda Akdoğan ve Gamze Erçel gibi pek çok ünlü isim katıldı. Nikahta aile pozu veren İbrahim Tatlıses’in mutluluğu dikkatleri çekti. Çiftlerden Yasemin Şefkatli’nin gelinliğini Özgür Masur hazırlarken İdo Tatlıses’in damatlığını ise Faruk Saraç hazırladı. İdo Tatlıses’in babası ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile annesi Derya Tuna nikahta oldukça mutlu halleriyle dikkatleri çekti.

Gelin Hamamı Yapmıştı

Geçtiğimiz yıl nişanlanan ve bugün uzun süredir beklediği nikahı kıyılan genç ve güzel isim Yasemin Şefkatli geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi düzenlemişti. Arkadaşlarının organize ettiği günde Yasemin Şefkatli hamamda eğlenmiş ve hatta hamamda dansöz oynatmıştı. Oldukça eğlenen Yasemin Şefkatli ve arkadaşları bol bol resim çektirmiş ve sosyal medyada yayınlamışlardı. Yasemin Şefkatli eğlencede 7 Ekim günü nikahlarının kıyılacağını da belirterek mutluluğunu herkese göstermişti.

07-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar