Burak Yörük yeni dizisi Seversin’i anlattı

Burak Yörük yeni dizisi Seversin’i anlattı
Serdar Gözelekli’nin yöneteceği yazlık dizisi Seversin 1 Haziran Çarşamba günü ekrana geliyor. Başrol oyuncusu Burak Yörük yeni dizisini anlattı

Kanal D’nin yaz sezonunda ekrana getireceği yazlık dizi “Seversin” izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Çarşamba akşamları yayınlanacak Seversin dizisinin eğlenceli hikayesi ile yaz sezonuna damga vurması bekleniyor. 1 Haziran Çarşamba günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin başrol oyuncusu Burak Yörük Seversin dizisini anlattı. Hayranları merak ediyor, Burak Yörük kimdir? Seversin dizsinin kadrosunda hangi oyuncular bulunuyor? Şimdi detaylar.

Burak Yörük yeni dizisi Seversin’i anlattı

Baraj ve Aşk Mantık İntikam dizileriyle geniş hayran kitlesine ulaşan Burak Yörük yepyeni bir diziyle hayranlarıyla buluşacak. Kanal D’nin yaz sezonunda ekrana getireceği Seversin dizisiyle izleyici karşısına bambaşka bir karakter ile çıkacak olan Burak Yörük yeni dizisini şu cümlelerle anlattı: “Bu yazın en güzel en renkli işini yapıyoruz. Her saniyesi içimize siniyor. İzleyicinin karşısına farklı biri olarak çıkacağım. Yeni bölümlerini izlemek için bir sonraki haftayı heyecanla bekleyeceğiniz bir dizi geliyor. Çok heyecanlıyım. Günler geçmiyor, bir an önce izleyicimiz ile buluşmak istiyorum. Umarım siz de seversiniz.”

Usta oyuncular Seversin dizisinde buluştu

Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın senaryosunu yazdığı, Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu yazlık dizisi Seversin 1 Haziran Çarşamba günü ekrana geliyor. Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde ve Ceren Taşçı’nın başrollerini paylaştığı Kanal D dizisinde Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin gibi usta oyuncular rol alıyor.

Erman Burak Yörük Kimdir?

1995 İstanbul doğumlu Burak Yörük çocuk yaşta oyunculuğa başladı. 7 yaşında oyunculuk kariyerine başlayan Burak Yörük genç yaşına rağmen birçok projede rol aldı. Baraj dizisiyle geniş hayran kitlesine ulaşan genç oyuncu son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde rol aldı.

Rol Aldığı Diziler:

2002 - Sırlar Dünyası

2004 - Biz Boşanıyoruz (Cancan)

2005 - Şeytan

2007 - Dede Korkut Hikâyeleri (Salur Kazan)

2013 - 20 Dakika (Tayfur Solmaz)

2013 - Ben Onu Çok Sevdim (Aydın Menderes)

2017 - Dayan Yüreğim (Erdem)

2018 - 4N1K İlk Aşk (Barış Ozansoy)

2019 - 4N1K Yeni Başlangıçlar (Barış Ozansoy)

2020-2021 - Baraj (Tarık Yılmaz)

2021-2022 - Aşk Mantık İntikam (Çınar Yılmaz)

19-05-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar