Zafer Algöz, Gibi dizisine tepki gösterdi

Zafer Algöz, Gibi dizisine tepki gösterdi
Fenomen filmlerin oyuncusu ve yönetmeni Cem Yılmaz’ın birçok projesinde yer alan Zafer Algöz, usta komedyeni desteklemek isterken sosyal medyada alay konusu oldu

Usta komedyen Cem Yılmaz’ın hemen her projesinde yer alan oyuncu Zafer Algöz'den şaşırtan "Gibi" yorumu geldi. Cem Yılmaz’ın Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizisi Erşan Kuneri ile ilgili tartışmalara ortak olan Zafer Algöz, Cem Yılmaz’a destek olmak isterken Gibi filmini ağır sözlerle eleştirdi. Takipçilerle yaşadığı gereksiz diyalog yüzünden alay konusu olan Zafer Algöz’ün Gibi dizisini eleştiren twetleri sosyal meyada gündem olmayı başardı. Takipçileriyle yaşadığı polemik nedeniyle eleştirlen Zafer Algöz’ün yorumları haberimizde. Şimdi detaylar.

Zafer Algöz, Gibi dizisine tepki gösterdi

Gora, Arog, Pek Yakında gibi filmlerin oyuncusu ve yönetmeni Cem Yılmaz’ın birçok projesinde yer alan Zafer Algöz, usta komedyeni desteklemek isterken sosyal medyada alay konusu oldu. Son olarak Netflix Türkiye’de yayınlanmaya başlayan Erşan Kuneri dizisinde oynayan Cem Yılmaz’ı savunmak isteyen Zafer Algöz, takipçileriyle gereksiz polemiğe girdi.

 

Sahip çıkmak isterken gündem oldu

Netflik Türkiye’de yayınlandıktan sonra izleyici tarafından yoğun şekilde eleştirilen Cem Yılmaz'ın son yapımı Erşan Kuneri sosyal medyada tartışılmaya devam ediyor. Bundan önceki profillerinden çok farklı bir proje hazırlayan Cem Yılmaz’ı savunmak ise en yakın arkadaşı Zafer Algöz’e düştü. Erşan Kuneri’yi Gibi’ye benzeterek dalga geçen bir takipçisine sert sözlerle yüklenen Zafer Algöz, sosyal medyada kıskançlık eleştirilerine muhatap oldu. “Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi...” yazan takipçisine ser sözlerle yüklenen Zafer Algöz verdiği yanıtla alay konusu oldu. İşte o tweetler: “Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek...”

Cem Yılmaz, Gibi’yi çok beğenmişti

Zafer Algöz’ün eleştirmesine rağmen Cem Yılmaz, Gibi dizisiyle ilgili çok güzel yorumlar yapmıştı: "Feyyaz’ların yaptığı Gibi’yle ilgili çok güzel şeyler duyuyorum. Çok değişik bir mizah ve çok değişik bir sunum... Değişik bir metin, değişik bir oynama şekli... Mesela bu bana çok yepyeni güzel bir şey geliyor. Ne kadar güzel bir kapı... Çok komik bir iş ve çok akıllı... Sunum olarak... Evet, tuhaf ama tuhaflığın daha kıymetli olduğunu düşünüyorum”

18-05-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar