Burak Yörük'ten yeni açıklama: Özür dilerim

Burak Yörük'ten yeni açıklama: Özür dilerim
Ünlü oyuncu Burak Yörük'ün İETT şoförüyle tartışması kameralara yansımıştı. Burak Yörük yaşananlar hakkında ilk kez konuştu. Burak Yörük'ten trafikte kavga açıklaması…

Ekranın sevilen isimlerinden olan Burak Yörük dün kötü bir olayla gündeme geldi. Burak Yörük'ün İstabul Kavacık'ta trafikteyken dahil olduğu kavga dikkat çekmişti. Sosyal medyada kısa süre içerisinde yayılan görüntülerde, Burak Yörük'ün İETT şoförünü darp etmeye çalıştığı görülüyordu. Otobüste bulunan yolcuların çektiği görüntüler sonrası tepkiler arttı. Burak Yörük ise yaşananların ardından ilk kez konuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burak Yörük herkesten özür dilediğini söyledi. Burak Yörük'ün yaşananlardan dolayı üzgün olduğu ise açıklamasına yansıdı.

Burak Yörük'ten trafikte yaşanan kavga açıklaması

Kanal D'de yayınlanacak Bir Yaz Dizisi isimli proje ile anlaşma sağlayan Burak Yörük dün yaşanan olay sonrası açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burak Yörük, "İşim dışında böyle bir olayla gündeme geldiğim için çok üzgünüm ve yaşananlardan ötürü herkesten özür diliyorum" dedi. Yer aldığı reklam filmleri ve dizilerle tanınan Burak Yörük gelen tepkiler üzerine bir mesaj paylaştı. Haberlere ve internet sitelerine konu olan görüntülerle ilgili açıklama yapmak istediğini yazan Yörük, şiddetin her türlüsüne karşı olduğunun altını çizdi.

Kız arkadaşımı tarfikte zor durumda bıraktı

Burak Yörük'ün trafikte otobüs şoförüne saldırdığı anlar görüntülenmiş ve kısa sürede birçok medya organında haber olmuştu. Yaşananların nedenini açıklayan Burak Yörük üzgün olduğunu dile getirdi. Burak Yörük açıklamasında, "Birçok haber sitesine ve sosyal medyaya konu olan görüntüler ile ilgili açıklama yapmak istiyorum. Öncelikle şiddetin her türlüsüne karşı olduğumu belirtmek isterim. İşim dışında böyle bir olayla gündeme geldiğim için çok üzgünüm ve yaşananlardan ötürü herkesten özür dilerim.

Kız arkadaşımı trafikte zor durumda bırakan, sıkıştıran ve yetmiyormuş gibi yanımızdan geçerken küfürler eden bir otobüs şoförüyle girmiş olduğumuz sözlü tartışma; beyefendinin tahrikleri, küfürleri ve sonrasında da beni dışarıya çağırmasıyla büyüdü. Doğru olan kendisiyle hiç muhatap olmadan polise haber verip şikayetimi yapmaktı. Ancak tartışma kendisinin beni camdan içeri çekmesiyle fiziksel bir mücadeleye dönüştü ve bu noktaya geldi.

Olaya müdahale eden polis memurları trafiği tıkamamak adına olayın aslının takibini yol kenarında yaptı. Medyaya düşen görüntülerde maalesef olayın başlangıç anları bulunmuyor. Dolayısıyla bu haliyle kesinlikle yanıltıcı bir durum ortaya çıkıyor. Tüm samimiyetimle yaşanan bu talihsiz durumun içinde olduğum için herkesten tekrar özür dilerim" ifadelerini kullandı.

03-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar