Yasak Elma’nın Kadrosuna Bomba Gibi Bir Konuk Oyuncu Katılıyor

Yasak Elma’nın Kadrosuna Bomba Gibi Bir Konuk Oyuncu Katılıyor
Beş sezondur Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve pazartesi akşamlarına damgasını vuran Yasak Elma’nın kadrosuna Cansel Elçin konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve beş sezondur yayınlanan Yasak Elma her pazartesi akşamı yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Beş sezon boyunca reytinglerde her zaman ilk sıralarda yer alan dizi bu sezonda aynı başarısını sürdürüyor. Altıncı sezon için devam edip etmeyeceği konuşulan dizinin birbirinden ünlü isimlerden kurulu oyuncu kadrosuna yeni bir başarılı oyuncu dahil oluyor. Dizinin entrika üstüne kurulu ve kadın oyuncuların hikayeyi domine ettiği Yasak Elma’nın kadrosuna konuk oyuncu olarak başarılı oyuncu Cansel Elçin dahil oluyor. Fox Tv’de pazartesi akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde rol alması beklenen Cansel Elçin’in diziye iki bölüm olarak katıldığı ancak karakterin hikayedeki yerinin reytinglere ve oyuncunun iş programına bağlı olduğu öğrenildi.

Cansel Elçin Yasak Elma’da

Son olarak Börü dizisinde rol alan başarılı oyuncu Cansel Elçin Yasak Elma’nın kadrosuna konuk oyuncu olarak katılıyor. Son olarak handan karakteri olarak Şebnem Dönmez’in dahil olduğu kadroya Cansel Elçin’in Handan’ın hayatında yer alan bir partner olarak dahil olacağı öğrenildi. Dizinin entrika üstadı kadınlarına bir anda dahil olan ve onlardan aşağı kalır yanı olmadığını gösteren Handan eski eşi Doğan’ın hayatına yeniden girmeye çalışıyor. Handan’ın bu çabalarına karşılık Cansel Elçin canlandıracağı karakterin bu hikayede nasıl ve nerede olacağı ise merak edilmeye başlandı. Öbür taraftan Doğan, Yıldız ve Çağatay arasındaki ilişkiler ağı ve gerilim devam ediyor. Yıldız’ın eski eşi Çağatay’ı mı yoksa yeni sevgilisi Doğan’ı mı seçeceği yakında belli olacak.

Cansel Elçin Kimdir?

Son olarak Börü dizisinde rol alan başarılı oyuncu Cansel Elçin 20 Eylül 1973 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 1982 yılından itibaren Fransa’da yaşayan ve burada eğitimini ve oyunculuk kariyerini sürdüren Cansel Elçin bugüne kadar Türk dizi ve sinema filmlerinde de sıkça yer almıştır. Başarılı oyuncu Cansel Elçin’in yer aldığı yapımlar arasında,

·         Sol Yanım

·         Harem Suare

·         Küçük Kıyamet

·         120

·         Kampüste Çıplak Ayaklar

·         Ada: Zombilerin Düğünü

·         Aşk Tesadüfleri Sever

·         Bizim Hikaye

·         Darbe

·         Evlenmeden Olmaz

·         Kırık Kanatlar

·         Hatırla Sevgili

·         Cennetin Çocukları

·         Gönül Çelen

·         ve Ağlama Anne yer almaktadır.

03-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar