Burçin Bildik “Sağ Salim” film serisinde niye yok?

Burçin Bildik “Sağ Salim” film serisinde niye yok?
Arabasını satıp tamamladı filmi. İkinci filmde de kazandı ancak battığını söyleyerek bana birinci filmdeki aynı parayı teklif etti. Onu da kabul ettim.

Sağ salim filmiyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Burçin Bildik haberler.com’un you tube kanalındakHaber Bahane programına  konuk oldu. Sağ Salim filminin son serisinde neden yer almadığını anlatan Bildik tek bir cümlesinden dolayı yönetmenin kendisine tavır koyduğunu belirtti.

Burçin Bildik “Sağ Salim” film serisinde niye yok?

Filmin sonraki serilerinde almamasıyla ilgili olarakta “Senaryo geldi okudum. Bana dedi ki "Burçin Sağ Salim'i çekiyoruz' Tabii ki çok mutlu oldum. Okudum senaryoyu. Aradaki dostluğa binaen, bizim Ersoy Güner'le uzun süren dostluğumuz var.'Ya Ersoy bu olur mu böyle ya. Böyle bir şey istemem Salim filmim adına' dedim. Ben nasıl 'Filmim' dermişim. Ne diyeceğim. Benim filmim değil mi, yani daha doğrusu benim de değil mi? Ben kimim? Oradaki herhangi bir karakter olarak söylemiş olsam belki.” dedi.

Benim eleştirme hakkım var

Yönetmen ile samimi olduklarından bahisle “Yeni bir projeye başlıyor olsak, hiyerarşik dilden konuşuruz ama biz 2 tane film çekmişiz, 63 bölüm dizi çekmişiz, bir ailevi birlikteliğimiz var. İnsanların içerisinde konuşmuyoruz. İkimiz telefonda konuşmuyoruz. Ben her yerde kimin ne yaptığını net belirtirim. Benim eleştirme hakkım var. Benim yarattığım çocuk. Her yerde konuşabilirim.” dedi.

Salim karakteri halk tarafından çok benimsendi

Yönetmen Ersoy Güler ile karşılıklı konuşurken Sağ Salim filmi için filmim dediği için projede yer alamadığından bahsederek ; "Aman susayım duygusuyla hareket etmeyeceğim. O da şöyle, senin dediğin gibi. Peki bu çocuğu oluştururken, bu adamın bir yarattığı karakter var ve bu karakter halk tarafından çok benimsenmiş. Benimsenmiş bir karakter olarak oyuncu senaryoda o oyuna dair ya 'Salim bunu yapmaz ki Salim bunu söylemez ki' deme hakkına sahip midir? Olmalı bence. Çünkü yaratıcısı o.” dedi.

Karakterin temizliği beni çok etkiledi

Ünlü oyuncu filmin gelişimini "Sağ Salim 14'üncü senaryoydu önümdeki. O karakterin temizliği ve o hikayenin temizliği beni çok etkiledi. Şimdi o hikaye, ilk film 4 kişi tarafından yazıldı. Sonraki 2'inci de Ersoy Güler yazdı. 3'üncüyü de Ersoy Güler ve oğlu Kaan Güler yazdı. İstikrarsız demeyelim de 2'inci filmin Fulya Zenginer tarafından kabul edilmemesi Ezgi Asaroğlu'nu getirdi o role. Dolayısıyla orada bir yol kazası yaşadık aslında.” diyerek ifade etti.

2. filmde de aynı parayı teklif etti

2. bölümde de aynı düşük fiyat ile rol aldığını Birinci bölümdeki gösterilen tevazuya rağmen Ersoy Güler'in bana söylediği "Burçinim senin hak ettiğin para bu ama bende o kadar yokdedi ben de kabul ettim. Çok büyük maddi zorluklarla tamamladı. Arabasını satıp tamamladı filmi. İkinci filmde de kazandı ancak battığını söyleyerek bana birinci filmdeki aynı parayı teklif etti. Onu da kabul ettim.” diye sitem etti.

27-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar