Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı

Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı
Batsın Bu Dünya, Yuvasız Kuşlar, Babaların Babası gibi filmlerde rol alan Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden Yaşar Yağmur 74 yaşında hayata veda etti.

Bir zamanların Türk Sineması olan Yeşilçam oyuncuları, doğallığı ve samimi ortamıyla seyircinin ve tüm ülkenin kalbinde yer etti. Bugüne kadar yüzlerce oyuncunun yer aldığı Yeşilçam son yıllarda birçok kayıp verdi. Birbirinden ünlü isimlerin bir bir hayata veda ettiği sektörden son olarak geçtiğimiz günlerde ünlü isim Yılmaz Gruda hayatını kaybetmiş ve bu ölüm hem sektörde hem de tüm ülkede büyük üzüntüye sebep olmuştu. Henüz Yılmaz Gruda’nın ölümünün üzerinden çok zaman geçmeden Yeşilçam’dan bir oyuncu daha hayata veda etti. Yeşilçam’ın emekçilerinden olan ve aynı zamanda müzisyenlikte yapan oyuncu Yaşar Yağmur geçtiğimiz gün şeker hastalığına bağlı kalp krizi sebebiyle 74 yaşında hayata veda etti. Ünlü ismin hayatını kaybetmesi oyunculuk sektöründe ve ülkede büyük üzüntüye sebep oldu. Yakınlarının da büyük üzüntü yaşadığı kayıpla Yeşilçam’dan bir ünlü daha hayata veda etmiş oldu.

Şeker hastasıydı

Yeşilçam’da oyunculuk yapan ve yaklaşık 35 filmde rol alan ve aynı zamanda müzisyen kimliği ile de tanınan ünlü oyuncu ve müzisyen Yaşar Yağmur 74 yaşında hayata veda etti. Uzun süredir şeker hastalığı ile mücadele eden Yaşar yağmur Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaşıyordu. Ünlü isim yaşadığı Gönen İlçesindeki evinde rahatsızlanınca acil olarak Gönen Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler ve muayeneler sonunda ünlü ismin kan değerlerinin yüksek olması sebebiyle hemen bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada hemen yoğun bakıma alınan ünlü ismin kalp krizi geçirdiği anlaşıldı ve hemen müdahale edildi. Ancak tüm çabalara rağmen ünlü isim kurtarılamadı ve 74 yaşında hayata veda etti. Ünlü oyuncu yaşar Yağmur’un hayata veda etmesi tüm sevenlerini ve yakınlarını derin üzüntüye boğarken haber magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer aldı.

Yaşar Yağmur kimdir?

74 yaşında hayata veda eden ünlü oyuncu ve müzisyen Yaşar Yağmur 1949 yılında Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından birçok işte çalışan oyuncu daha sonra Yeşilçam’da oyunculuk yapmaya başladı. Aynı zamanda müzisyenlikte yapan Yaşar yağmur Yeşilçam’da yaklaşık 35 filmde yer aldı. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Batsın Bu Dünya, Hazreti Yusuf, Yuvasız Kuşlar, Babaların Babası ve Sahipsizler en çok bilinen filmlerdir.

27-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar