Burçin Terzioğlu hayranlarını sevindiren gelişme

Burçin Terzioğlu hayranlarını sevindiren gelişme
Burçin Terzioğlu hayranları uzun bir aradan sonra çok sevdikleri ünlü oyuncuyu televizyonda izledi. Bu durum hayranları fazlasıyla sevindirdi.

Başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, uzun bir aradan sonra televizyonda sevenleriyle buluştu. Show TV'den ekrana gelen Yalancı dizisi bu hafta ilk bölümüyle ekrana geldi. Sevilen oyuncular Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrollerde yer aldığı Yalancı dizisinin ilk bölümü güzel geri dönüşler aldı. Yalancı dizisinin başlamasıyla beraber Burçin Terzioğlu hayranları fazlasıyla mutlu oldu.

Burçin Terzioğlu yeniden televizyon ekranlarında

Hayranları son yıllarda Burçin Terzioğlu'nu daha çok dijital platformlarda izleyebildi. Her ne kadar Hakan Muhafız ve Hükümsüz dizilerinde de oyuncuyu izleme şansı bulabilseler de az sayıda bölümler ve kısa bölüm süreleri nedeniyle oyuncunun karakterleriyle bir bağ kurmakta zorlandılar. Sevilen oyuncu uzun bir aradan sonra Yalancı dizisiyle televizyona döndü. Burçin Terzioğlu, Yalancı dizisinde Deniz karakterine can verecek. Burçin Terzioğlu hayranları oyuncuyu daha fazla ekranlarda görebilecekleri nedeniyle fazlasıyla mutlu.

Televizyona Hakan Muhafız ve Hükümsüz arası

Burçin Terzioğlu bir süredir televizyon dizileri yerine dijital platformlarda yer alan dizilerde rol almayı tercih etti. Poyraz Karayel dizisinin ardından 4 sezon Netflix'te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde rol alan Terzioğlu, birkaç bölüm FOX TV'den ekrana gelen Kurşun dizisinde rol alsa da o proje çok kısa ömürlü oldu. Sevilen oyuncu son olarak bu yıl Exxen'e çekilen Hükümsüz dizilerinde rol aldı. 

Burçin Terzioğlu, 2006 yılında Kanal D'den ekrana gelen Fırtına dizisiyle adeta fırtına gibi esti. O diziyle birlikte yıldızı parlayan oyuncunun çıkışı ATV'den ekrana gelen Ezel dizisiyle devam etti. 2013 yılında ise Merhamet dizisinde rol alan Burçin Terzioğlu, en çok iz bırakan dizi projesine 2015 yılında imza attı. 2015-2017 yılları arasında ekrana gelen Poyraz Karayel dizisi televizyonu adeta kasıp kavurdu. Burçin Terzioğlu, Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül Umman karakteriyle gönüllerde taht kurdu. O diziden sonra kısa süren bir televizyon dizisinde başrol oynayan Burçin Terzioğlu, o tarihten bu yana dijital platformlarda ekrana gelen dizilerde rol aldı. Sevilen oyuncu bu sezon Show TV'den ekrana gelen Yalancı dizisinde rol alıyor.

18-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler