Burcu Biricik’ten Flaş Açıklama: Küfür Etmeyi Seviyorum

Burcu Biricik’ten Flaş Açıklama: Küfür Etmeyi Seviyorum
Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Biricik katıldığı bir YouTube kanalında özel hayatıyla ilgili birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu ve küfür etmeyi seviyorum ifadelerini kullandı.

2021 yılının magazin dünyasın ait ilk itiraflar ünlü ve güzel oyuncu Burcu Biricik’ten geldi. Şu sıralar Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteriyle rol alan güzel oyuncu 2021 yılına girdiğimiz ilk günlerde bir YouTube kanalına misafir oldu ve birbirinden ilginç ve şok edici itiraflarda bulundu. Burcu Biricik özel hayatıyla ilgilide itiraflarda bulunurken programı takip edenler ünlü oyuncunun açıklamaları karşısında adeta şoke oldu. Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Biricik’in özellikle küfür konusunda söylediği sözler bir anda magazin dünyası ve sosyal medyada gündem oldu ve oyuncunun açıklamaları en çok okunanlar listesinde yer aldı. Burcu Biricik katıldığı programda ayrıca estetik olup olmadığını da açıkladı. İşte ünlü oyuncunun flaş açıklamaları!

Küfür Etmeyi Seviyorum!

Güzel oyuncu Burcu Biricik katıldığı bir YouTube kanalında kendisiyle ilgili birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Burcu Biricik programda küfür etmeyi sevdiğini dile getirerek “küfür ediyorum, seviyorum da. Enerjisi güzel. Zamanlaması çok Mühim. Haddini bilerek, kime ne küfür edeceğini bilmek önemli. Kuralları var, uyduğun takdirde yapıştır gitsin” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu flaş açıklaması sevenlerini ve programı takip edenleri şoke ederken magazin dünyasında da bir anda da gündem oldu. Ünlü oyuncu ayrıca “pandemi döneminde daha fazla yemek yemeğe başladım. Yiyelim, içelim, yapacak bir şey yok” açıklamasını yaptı.

Pijamayla Geziyorum!

Burcu Biricik YouTube kanalında yayınlanan programda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda da bulundu. Burcu Biricik estetik olup olmadığı hakkında sorulan soruya verdiği cevapta “31 yaşımdayım ama son zamanlarda yaşlandığımı düşünüyorum. Bir yıldır pijamayla ve makyajsız geziyorum, ondandır belki. Küçük botokslarım var, estetiğim yok. Şu sıralar gözkapağıma taktım. Ekranda kendimi görünce, anladım. İyi bir doktor arıyorum” ifadelerini kullandı. Güzel ve başarılı oyuncu Burcu Biricik son olarak “patavatsızlık derecesinde konuşkanım. Arkadaşlarımı kontrol altına almaya çalışırım. Tuvalet kağıtlarına takıntılıyım. Mutlaka dışa dönük olmalı. Misafirlikte bile düzeltirim. Uzak Doğu’da kurbağa yedim ama sevmedim” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncunun açıklamaları oldukça eğlenceli geçen programdan sonra gündem oldu. Sosyal medya ve magazin basınında ilk sıralarda yer alırken ünlü oyuncunun takipçileri sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunarak ünlü oyuncuyu beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

02-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar