Burcu Esmersoy 'Dünya Avucunuzda' programıyla ekranlara geri dönüyor!

Burcu Esmersoy 'Dünya Avucunuzda' programıyla ekranlara geri dönüyor!
Başarılı sunucu Burcu Esmersoy 'Dünya Avucunuzda' programıyla ekranlara geri dönüyor! Dünya Avucunuzda ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un şimdilerde üzerinde harıl harıl çalıştığı yeni projeyi canli tv okuyucuları için araştırdık. FOX TV’de yayınlanacak olan “Dünya Avucunuzda” adlı program Vodafone Red'in katkılarıyla yayınlanacak. Esmersoy bu programla en son sunuculuğunu yaptığı Dünya Güzellerim adlı program gibi dünyaya açılacak. Gezi seyahat programı olan Dünya Avucumuzda programıyla dünyanın bilinmedik gizli yerlerine gidecek olan Esmersoy National Geographic Traveler Dergisi'nin desteğiyle belirlenen ilgi çekici seyahat rotalarının gizli kalmış noktalarını hem keşfedecek hem buralarda yaşadığı tecrübeleri ve yerel halkın yaşam tarzını seyirciye aktaracak. 

PROGRAM İLK NEREDE BAŞLIYOR?

Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu yapacağı Dünya Avucumuzda adlı Programın ilk durağı Danimarka’nın başkenti Kopenhang olacak. Limanı, kanalları ve tarihi yapılarıyla ünlü şehri seyirciye tanıtacak olan Burcu Esmersoy’a yolculuğunda Instagram fenomeni Sezgin Yılmaz eşlik edecek. 

Burcu Esmersoy dediğimizde hemen hepimizin aklına güzel televizyon sunucusu gelir. Ee yalanda değil hani. Zaten güzelliğini 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında “Miss İnternational” seçilerek de ispatlamış durumda. Bu yazımızda canli tv takipçileri için Burcu Esmersoy’u biraz daha yakından tanıyacak ve yeni projeleri neler hep birlikte bakacağız. 

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

Tam adı Kamile Burcu Esmersoy’dur. 2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da doğan Esmersoy Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Ardından Amerika Birleşik Devletlerine giden Esmersoy New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi almıştır. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil ederek "Dostluk Güzeli" ünvanını kazanmıştır. 

TELEVİZYONLA NASIL TANIŞTI?

Burcu Esmersoy her ne kadar turizm okumuş olsa da bu mesleği yapmayarak televizyon dünyasında hemen her programda sunucu olarak yer almıştır. Televizyon dünyasına Hıncal Uluç’un asistanı olarak başlayan Esmersoy ardından Kanal D’de çocuk programı sunuculuğuyla sunuculuk hayatına adım atmıştır. 

SPOR SERVİSLERİNİN BAŞARILI SUNUCUSU

Fonetik ve diksiyon eğitimleri alan Esmersoy CNN Türk’te spor servisinde editör ve sunuculuk yaptı. Buradan NTV’ye geçti ve spor servisindeki erkek hakimiyetini kırarak uzun zaman spor sunuculuğu yaptı. İngilizce ve İtalyanca bilen Esmersoy spor sunuculuğunun ardından TV8’de “Yok Böyle Dans” programına yarışmacı olarak katıldı ve bir yol sonra da bu programın sunuculuğunu üstlendi. Daha sonra yine TV8’de yayınlanan “Survivor ünlüler gönüllüler” yarışmasının sunucusu olarak seyircinin karşısına çıktı. 

TELEVİZYON DÜNYASINDA FIRTINA GİBİ ESTİ

Televizyon dünyasında adeta fırtına gibi esen Esmersoy bunlarla da yetinmeyerek dizi ve sinema filmi oyunculuğu da yaptı. En son 2017 yılında “Dünya Güzellerim” adlı program’ı sunan ve yarışmacılarla birlikte Hindistan ve Nepal’e giden Burcu esmersoy şimdilerde yeni bir programla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

12-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar