Çukur dizisi Uluç (Serhat Özcan) kimdir?

Çukur dizisi Uluç (Serhat Özcan) kimdir?
Çukur dizisinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Serhat Özcan, Uluç karakteriyle Çukur'a katılan son isim oldu.

Her pazartesi gününe heyecan dolu bölümleriyle damga vuran Show TV'de yayınlanan ve yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği diziye yeni bir isim daha eklendi. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Öner Erkan, Recep Memilli, Erkan Avcı ve Berkay Ateş gibi isimleri bünyesinde bulunduran Çukur dizisine Serhat Özcan'da dahil oldu. Çukur dizisinin 52. bölümünde izleyici karşısına çıkan Serhat Özcan, Uluç karakterine can verdi.

Son olarak 2 yıl önce Vatanım Sensin dizisinde rol alan Serhat Özcan, son 2 yılda daha çok filmlerde boy gösterdi. Çukur dizisiyle kısa bir aradan sonra tekrar ekranlara döndü. Serhan Özcan'ın yanı sıra Tansu Biçer'de diziye dahil oldu. O da aynı Serhat Özcan gibi dizinin 52. bölümünde yer aldı.

SERHAT ÖZCAN

8 Ağustos 1961, Sinop doğumlu olan Serhat Özcan, 1986 yılından bu yana filmlerde, dizilerde ve tiyatro oyunlarında yer almaktadır.

1986 yılında Kemal Sunal'ın başrolüne yer aldığı Davacı filmiyle oyunculuk kariyeri başladı. 1993 yılında Süper Baba, rol aldığı ilk televizyon dizisi oldu. Serhat Özcan'ın tanınırlığının artması 1996 yılında Bir Demet Tiyatro ile oldu. 

Serhat Özcan, 2000 yılında Güneş Yanıkları dizisi ve Vizontele filminde rol aldı. 2002 yılında Pembe Patikler ve 2003 yılında Lise Defteri, Sevdim Seni Bir Kere dizilerinde boy gösterdi.

2004 yılında başlayan ve uzun yıllar boyunca hafızalardan çıkmayan Cennet Mahallesi dizisinde Selim karakterini canlandırdı. Bu rol Serhat Özcan'ın en çok bilinen rollerinden biri oldu. 2005 yılında Pamuk Prenses 2 filminde rol almasının ardından 2006 yılında yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro'da daha önce olduğu gibi Tribüşon Berkant karakterine can verdi.

2007 yılında Gönül Salıncağı dizisinde rol aldı. 2008 yılında Benim Anne Bir Melek ve Dedektif Biraderler dizilerinde, 2009 yılında Kanal-İ-zasyon filmi ve Zoraki Başkan dizisinde yer aldı.

Deneyimli oyuncu Serhat Özcan son yıllarda Yahşi Cazibe, Suskunlar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Karadayı, Ulan İstanbul ve Vatanım Sensin gibi dikkat çeken dizilerde rol aldı.

11-02-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar