Çağatay Akman'dan bir skandal daha!

Çağatay Akman'dan bir skandal daha!
Skandallarına bir yenisini ekleyen genç şarkıcı bu seferde eski aşkı nedeniyle bir kez daha gündem oldu. Öykü Uslu'nun kapısına dayanan Çağatay Akman, tartıştığı genç kızı dövdü.

Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde ünlüler dünyasında şiddet haberleri gün geçtikçe artıyor. Ozan Güven, sermiyan Midyat derken şimdi de genç şarkıcı Çağatay Akman'dan bir skandal daha geldi. Hayranları “Gece gölgenin rahatına bak” isimli parçasıyla bir anda şöhret olan Çağatay Akman’ın yol açtığı skandalı merak ediyor. Şimdi detaylar

Çağatay Akman'dan bir skandal daha! 

Genç şarkıcı Çağatay Akman, bir anda hit olan parçaları kadar yaşadığı sorunlu hayat ile de gündeme gelebilen biri. Her geçen gün skandallarına bir yenisini ekleyen genç şarkıcı bu seferde eski aşkı nedeniyle bir kez daha kendinden söz ettirmeyi başardı. Eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayanan Çağatay Akman, tartıştığı genç kızı fena halde dövdü. Konuşmak için eski arkadaşının evine giden genç şarkıcı, sözlü sataşma yaşadığı Öykü Uslu’yu darp etti. Genç kızı döven Çağatay Akman, hızını alamamış olmalı ki kavgayı ayırmaya gelen Öykü’nün arkadaşını da hastanelik etti. Öykü Uslu ile arkadaşını darp eden Çağatay Akman, daha önce de saçma bir açıklamayla büyük tepki çekmişti.

Polis çağırarak hayatta kaldı

Şarkıcı Çağatay Akman, gece yarısı Cihangir’de oturan oyuncu Öykü Uslu’nun kapısına dayandı. Öykü Uslu'nun evinin önünde tam 30 dakika bekleyen ve tüm uyarıları dikkate almayana Çağatay Akman'ın tacizleri bitmek bilmeyince Öykü Uslu dışarı çıktı. Sokak ortasında genç kızı yerden yere çalan genç şarkıcı, Öykü’yü elinden almak isteyen arkadaşına da saldırdı ve sokağı birbirine kattı. Öykü Uslu polisi arayarak yardım istedi. Görevlilerin Öykü Uslu ve arkadaşını elinden aldığı Çağatay Akman, geceyi Karaköy Polis Merkezi’nde geçirdi. Kavga görüntülerin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdığı olaylı gece sosyal medyada da yoğun tepkiye yol açtı.

Daha önce de takipçileriyle atışmıştı.

'Gece gölgenin rahatına bak' isimli şarkıyla şöhret basamaklarını hızlıca tırmanan genç şarkıcı Çağatay Akman, şöhreti kaldıramadı. Geçtiğimiz günlerde homofobik bir paylaşımla tepkilere neden olan Çağatay Akman, Twitter hesabını takibe kapatarak, korumaya almıştı. Twitter adresini aktif kullanan şarkıcılardan biri olan genç şarkıcı 88 bin kişinin takip ettiği hesabından bir paylaşım yaptı. Bir twitter kullanıcısı, “Senin gibi dar görüşlü saçma sapan düşünceli insanlar 100 milyon tık alıyor, sanat yerlerde resmen… yazık be” diye yazarak tepki gösterince Çağatay Akman, “Bak bak sessiz hapşuran nasıl kendini belli ediyor :)” diye karşılık vermişti. 

27-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar