Aşk 101 Dizisinin Kadrosuna Yeni Oyuncu

Aşk 101 Dizisinin Kadrosuna Yeni Oyuncu
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Aşk 101 dizisi oyuncu kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor. Diziye genç oyuncu Melis Minkari dahil oldu.

Televizyon kanallarında ve dijital yayın platformlarında yayınlanan diziler yeni yayın dönemi için hazırlıkları hızlandırmaya başladılar. Daha önceki sezonlarda yayınlanan diziler yeni yayın döneminde de iddialarını devam ettirmek için hem oyuncu hem de hikaye olarak yeni arayışlar içine girerken yapım şirketleri de bu arayışlar doğrultusunda yeni oyuncularla kadrolarını güçlendiriyorlar. Geçtiğimiz sezon dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve özellikle genç seyircilerin sevdiği Aşk 101 adlı dizi yeni sezon çekimleri için hazırlıklarını sürdürürken yeni oyuncularla da kadrosunu güçlendiriyor. Türk seyircilerin heyecanla takip ettiği ve ilk sezonu yayınlanan Aşk 101 için ikinci sezon onayı alındıktan sonra yapım şirketi Ay Yapım hazırlıklarını hızlandırdı. Yapım şirketinin ikinci sezonda rol alması için genç ve başarılı oyunculardan Melis Minkari ile anlaşmaya vardığı dizi kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Kardeşlerim’in Aybike’si Aşk 101’de

Dijital yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşan ve özelikle genç seyircilerin beğenerek takip ettiği Aşk 101 dizisi 2.sezon çekimleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncu kadrosunda Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi oyuncuların rol aldığı diziye şimdi de son olarak Kardeşlerim adlı diziden bir oyuncu transfer oldu. Seyircinin çok sevdiği yapımlardan Aşk 101’in ikinci sezon kadrosunda yer alacak olan Melis Minkari Kardeşlerim dizisindeki başarısıyla göz doldurmayı başarmıştır. Genç ve başarılı oyuncu geleceği parlak oyunculardan biri olarak gösterilmektedir. Kardeşlerim dizisinde Aybike karakterini canlandıran genç oyuncunun Aşk 101 dizisinde hangi karakteri canlandıracağı henüz belli olmadı.

Melis Minkari Kimdir?

Son olarak Kardeşlerim adlı dizide Aybike karakteriyle seyirci karşısına çıkan ve gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan genç oyunculardan Melis Minkari 20 Ağustos 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen genç yetenek bunun için oyunculuk ve sahne eğitimleri almıştır. Oyuncu aynı zamanda bateri ve gitar çalabilmektedir. Oyunculuk eğitimlerinin ardından kamera karşısına geçen oyuncu İlk olarak Love 102 adlı yapımla seyirciyle buluşmuştur. Genç oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır, Love 102, Kardeşlerim ve Aşk 101.

26-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar