Çağatay Ulusoy hangi diziden başrol teklifi aldı!

Çağatay Ulusoy hangi diziden başrol teklifi aldı!
Çağatay Ulusoy'a sürpriz bir dizi teklifi geldi. Daha önce Maraşlı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun reddettiği rol için Çağatay Ulusoy düşünülüyor.

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak kalan Çağatay Ulusoy, yepyeni bir diziyle dönebilir. ATV'de yayınlanması beklenen Maraşlı dizisinin başrolü için düşünülen isim Çağatay Ulusoy. Hali hazırda bir Netflix yapımı olan Hakan: Muhafız'da gördüğümüz Çağatay Ulusoy, Maraşlı dizisinde rol alabilir. 

Maraşlı dizisinin başrolü için Çağatay Ulusoy düşünülüyor

Çağatay Ulusoy, İçerde dizisinden bu yana televizyondan uzak kaldı. Bu süreçte yalnızca dijital ortamda yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde rol aldı. Yakın zamanda ünlü oyuncuyu yine televizyon ekranında izleyebiliriz. Adını Feriha Koydum ile adını duyuran Çağatay Ulusoy, sonrasında Medcezir ve İçerde gibi çok popüler dizilerin başrolünde rol aldı. Çağatay Ulusoy'un bir sonraki adresi Maraşlı dizisi olabilir. Maraşlı dizisinin başrolü için teklif götürüldü ve Çağatay Ulusoy'un vereceği yanıt bekleniyor. Maraşlı dizisi daha önce de önemli isimleri oyuncu kadrosuna katmak istemiş ancak bir sonuç elde edememişti. 

Maraşlı dizisinin konusu ne?

Maraşlı dizisinin konusu kabaca belli diyebiliriz. Maraşlı dizisinde Kahramanmaraş'ta doğan ve büyüyen bir adamın amansız düşmanlarla verdiği mücadele işlenecek. Anlayacağınız üzere Maraşlı dizisinde bolca aksiyona göreceğiz. Ana karater tüm bu tehlikenin içerisinde Firuze adında bir kıza aşık olur. Aksiyon, romantizm içerikli bölümlerle izleyici karşısına çıkacak Maraşlı dizisi Kahramanmaraş'ta başlayacak. İlerleyen bölümlerde ise dizinin tamamen İstanbul'a taşınması planlanıyor. Diziye daha önce Firuze adı verilmişti ancak sonrasında Maraşlı olarak değiştirildi. Şimdilik diziye Maraşlı deniyor ancak ilerleyen süreçte ismi bir kez daha değişebilir. 

Kenan İmirzalıoğlu gelen teklifi reddetmişti

Söz dizisinin yapım şirketi olan Tims B yeni bir dizi hazırlığında. Söz dizisi, bölümleriyle büyük beğeni toplamıştı. Yakında izleyiciyle buluşacak yeni dizi Maraşlı'nın da en az Söz dizisi kadar ses getirmesi isteniyor. Bu nedenle olay yaratacak isimlerle görüşülüyor. Daha önce Kenan İmirzalıoğlu'nun Maraşlı dizisinde rol alacağı neredeyse kesinleşmişti ancak sonrasında Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğuna başlayan başarılı oyuncu gelen teklifi reddetmişti. Bir diğer rol için de Tuba Büyüküstün'ün adı geçmiş ancak herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Şimdi de başrol için Çağatay Ulusoy isminde yoğunlaşıldı.

 

 

06-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar