Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yıllar sonra aynı dizide mi buluşuyor?

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya yıllar sonra aynı dizide mi buluşuyor?
Geçmişte Adını Feriha Koydum dizisinde başrolleri paylaşan Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın bu kez yeni bir dizide bir araya gelebileceği dillendiriliyor.

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya, yıllar önce Adını Feriha Koydum dizisinde partner olarak ve büyük beğeni kazanmıştı. Aradan geçen 10 yılın ardından ikilinin yeni bir dizide bir araya gelebilme ihtimali ortaya çıktı.

Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya sesleri

İçerde dizisinin sona ermesinin ardından televizyon yerine Hakan: Muhafız ve Yeşilçam gibi dijital yapımlarda boy gösteren Çağatay Ulusoy, TV8 ekranlarında yeni dizisiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy, daha önce TV8 ve OGM Pictures ile Yalı Çapkını dizisi için anlaşma sağlamıştı ancak sonrasında başarılı oyuncu hikayeyi beğenmemişti. Bunun üzerine yeni bir dizinin yazımına başlandı. Süslü Korkuluk isimli dizi kısa bir süre önce duyuruldu ve son olarak kısa bir teaser da yayınlandı. Henüz sadece Çağatay Ulusoy'un yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunun nasıl şekilleneceği, özellikle de partnerinin kim olacağı büyük bir merak konusu.

Adını Feriha Koydum dizisinin üzerinden yıllar geçmesine karşın, iki oyuncunun da hayranları Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'yı bir arada izlemek istiyor. Hayranlar Süslü Korkuluk dizisinde Hazal Kaya'yı da görmenin hayallerini kuruyor. Sosyal medyada paylaşımlar yapan hayranlar, paylaşımlarında Hazal Kaya'nın Çağatay Ulusoy ile partner olmasını istediklerini dile getirdiler. Son olarak Bizim Hikaye dizisinde rol alan Hazal Kaya, anne olmasının ardından bir süre dizilere ara vermiş ve Misafir dizisiyle de geri dönüş yapmıştı. Ancak Misafir dizisinin ömrü çok da uzun olmadı. Misafir dizisi geçtiğimiz haftalarda 5. bölümü ile ekranlara veda etti. Hal böyle olunca hayranların kaçınılmaz olarak Hazal Kaya'yı Süslü Korkuluk dizisinde görmek istemesi oldukça doğal. Bakalım Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy'un partneri kim olacak?

Süslü Korkuluk dizisi ile ilgili detaylar

Yapımını OGM Pictures'in üstlendiği ve TV8'den ekrana gelecek Süslü Korkuluk dizisinin yönetmenliğini Cem Karcı yapacak. Henüz dizinin senaryosunu kimin yazacağı belli değil. Süslü Korkuluk dizisi İlkbahar aylarında TV8 ekranlarında olacak. Dün akşam yayınlanan teaserı izleyenler dizinin konusunu fazlasıyla merak etse de diziyle ilgili herhangi bir bilgi yok. Kısa bir süre sonra dizi ile bilgiler medya ile paylaşılacaktır.

01-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar