Güldür Güldür Oyuncuları Alper Kul ve Aylin Kontente’den Mini Dizi

Güldür Güldür Oyuncuları Alper Kul ve Aylin Kontente’den Mini Dizi
Güldür Güldür Show’un sevilen oyuncuları Alper Kul ve Aylin Kontente çiftinden bomba gibi bir proje geldi. Çiftin mini dizisi, Trendyol instagram hesabından her hafta yayınlanacak.

Show Tv’nin kahkahaya boğan programı Güldür Güldür Show’un gerçek hayattaki evli çifti Alper Kul ve Aylin Kontente kul’dan yeni mini dizi geldi. 1 Ocak 2022 itibari ile yayınlanmaya başlanan dizi daha ilk bölümden 230 bin izlenmeye ulaştı. Trendyol’un instagram kanalında her hafta dizinin yeni bir bölümü izleyici ile buluşacak.

Başrollerinde Aylin Kontente Ve Alper Kul’un Yer Aldığı Dizinin Konusu Ne?

BKM’nin iki önemli ve başarılı ismi. Tiyatro bölümünden mezun olan Alper kul, ve kendi gibi oyunculuk bölümü mezunu Aylin Kontente 2012 yılında evlendiler. Arel ve Leo isminde iki oğulları var. Aylin Kontente dizi dünyasına 2006 yılında Yaprak Dökümü isimli dizide küçük bir rol ile adım attı. Alper Kul ise Broadway geçmişinde sahnelenen en uzun tek kişilik oyun olan Caveman (Mağara Adamı) adlı tiyatro oyununu Türkiye’de ilk kez sahneye taşıdı. 2010 tarihli kendi yazdığı Babamın Oğlu adlı tek kişilik oyunu üç yıl boyunca Türkiye ve Avrupa’da sahneledi. 2010 yılında ilk kez sahnelenen AUT tiyatro oyunu ile Yılın Yazarı ödülünü aldı. Birçok oyunda ve sinemada birlikte oynayan çift, uzun zamandır içinde yer aldıkları Güldür Güldür Show’da skeç yazıp oynamaya devam ediyor. Şimdi de yeni projeleri olan mini bir dizide oynamak üzere çalışmalara başladılar.

 Yenilikçi projelerine bir yenisini daha ekleyen, Türkiye’nin e-ticaret platformlarından Trendyol İnstagram kanalında mini dizi olarak her hafta yayınlanacak olan dizinin konusu seyirciler tarafından da merak ediliyor.

Sanat dünyasının örnek çiftlerinden olan Alper Kul ve Aylin Kontente Kul’un gündelik yaşamlarından, çiftin evlilik yaşamlarından eğlenceli kesitler sunulacak.   
İşte mini dizinin fragmanı…

Çiftin Sosyal Medya Hesaplarından Yaptıkları Paylaşımlar Herkesi Güldürüyor

Her ikisi de birbirinden yetenekli ve komik bir çift olan Aylin Kontente ve Alper Kul, sosyal medyadaki komik paylaşımlarıyla da tanınıyor. Özellikle pandemiden kaynaklı insanların karantinada olduğu zamanları, yaptıkları paylaşımları ile eğlenceli hale getirdiler. Takipçileriyle paylaştıkları videolarla ne kadar eğlenceli bir çift olduklarını ve ne kadar üretken olduklarını bir kez daha gösterdiler.

Aylin Kontente ve Alper Kul, sosyal medya hesaplarında yaptıkları eğlenceli paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Yakın zamanda paylaştıkları ‘hangimiz …?’ oyununu oynadıkları video ile takipçilerini kahkahaya boğdular.

Çift, sosyal medyadaki güçlerini bir Instagram dizisiyle birleştirdi. Trendyol, sevilen oyuncular Alper Kul ve Aylin Kontente Kul'un başrollerinde yer aldığı mini diziyi Instagram hesabı üzerinden takipçileri ve Kul çiftinin hayranlarıyla buluşturacak.

 

01-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar