Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Süslü Korkuluk'ta kriz var! Acun Ilıcalı anlaşmayı bozdu

Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Süslü Korkuluk'ta kriz var! Acun Ilıcalı anlaşmayı bozdu
Seyirciyle buluşamaya hazırlanan Süslü Korkuluk dizisinde işler planlandığı gibi gitmiyor. Çağatay Ulusoy'lu Süslü Korkuluk'la ilgili anlaşma Acun Ilıcalı tarafından bozuldu.

Merakla beklenen Süslü Korkuluk dizisinde kanal krizi yaşanıyor. Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun ortak olduğu OGM Pictures imzası taşıyan Süslü Korkuluk dizisi Tv8'de yayınlanacaktı. Fakat Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Tv8'in sahibi olan Acun Ilıcalı ile OGM Pictures arasında anlaşmazlık çıktı. Alina Boz ve Çağatay Ulusoy'un başrolde olacağı Süslü Korkuluk dizisinin teaserı çekilmişti ve sosyal medya paylaşımları dikkat çekiyordu. Acun Ilıcalı ve OGM Pictures arasında yaşanan anlaşmazlığın nedeni henüz bilinmezken Süslü Korkuluk için başka bir yayın platformu aranmaya başlandı.

Süslü Korkuluk dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Ekrana gelmeye hazırlanan OGM imzalı Süslü Korkuluk ekibi kanal şoku yaşadı. Acun Ilıcalı ile yapım şirketi yöneticileri anlaşmazlık yaşayınca dizinin başka bir kanala geçmesi bekleniyor. İddialara göre yapımcı Onur Güvenatam Süslü Korkuluk için dijital platformlar ve diğer kanallarla görüşmelere başladı bile. Tv8'de yayınlanması planlanan Süslü Korkuluk'un hangi platformdan seyirciyle buluşacağı ise merak konusu. Olgun Şimşek, Çağatay Ulusoy ve Alina Boz gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Süslü Korkuluk dizisinin akıbeti ne olacak? Süslü Korkuluk için çekilen teaserda Çağatay Ulusoy'un tarzı beğeni toplamıştı. Seyircinin ekrana gelmesini beklediği yeni dizi Süslü Korkuluk için yayıncı kuruluşlarla görüşmeler devam ediyor.

Süslü Korkuluk konusu nedir?

Merakla beklenen Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy ünlü ve sosyetik bir terzi olarak seyirci karşısına çıkacak. Alina Boz ise Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un gelinlik diktiği kızı canlandıracak. İkilinin aşkı da gelinlik provalarında başlarken genç ve yetenekli terzinin hayatı ise çok farklı bir senaryoyla ekrana gelecek. Ekranın sevilen ismi Olgun Şimşek ise Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı karakterin çocuk ruhlu babası olarak yer alacak.

Tv8 için Acun Ilıcalı ile yaşanan anlaşmazlık Süslü Korkuluk'un kanal değiştirmesiyle sonuçlandı. Yayıncı kuruluş görüşmeleri devam eden Süslü Korkuluk gibi Tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi de OGM Pictures imzası taşıyor. Yaşanan gelişmenin ardından Kırmızı Oda dizisinin akıbeti de merak edilmeye başlandı.

04-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar