Çağlar Ertuğrul Mütevaziliği ile Adından Söz Ettiriyor

Çağlar Ertuğrul Mütevaziliği ile Adından Söz Ettiriyor
Teşkilat dizisinin ünlü başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul yayınlanan aksiyon sahneleri ile hayranlarının beğenisini toplamayı başardı.

TRT 1 ekranlarının Teşkilat dizisi konusu ve oyunculuk performansları ile gözde olmaya devam ediyor. Reytingler de başarılı bir şekilde ilerleyen Teşkilat dizisi aksiyon sahneleri ile seyircileri ekrana bağlamayı başardı. Dizinin başarılı başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul ise büyük bir beğeni topladı. Teşkilat dizisi üçüncü kez reyting puanlarında 10’un üzerine çıkan dizi oldu. Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, bu başarının tüm ekibe ait olduğunu dile getirdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin rakibi olan Teşkilat bu hafta reytinglerde tüm kategorilerde birinci olmayı başardı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya’nın rol aldığı dizi 20. Bölümü ile hayranlarının karşısına çıktı.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan Yargı’nın muhteşem çıkışına rağmen, çok iyi reyting elde etmeyi başaran Teşkilat, bir kez daha 10’un üzerine çıkarak üçüncü kez başarıya imza atmayı sağladı. Dizinin en çok konuşulan isimlerinden biri ise yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul oldu.

TRT 1 ekranlarında seyirci karşısına çıkan dizinin aksiyon sahneleri izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul’un rol aldığı dövüş sahnelerinin başarısı hayranlarının beğenisini almaya yetti. Yayınlanan son bölümünde dövüş sahneleriyle ismini dillere dolayan Çağlar Ertuğrul büyük bir mütevazılık gösterdi. Ekrandaki başarısının sadece kendinin değil tüm ekibe ait olduğunu hayranlarına ve dizi severlere vurguladı.

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul başarılı performansının karşısında aldığı yorumlara karşılık verdi. Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul sosyal medya hesabından “Elbette daha iyileri olur. Dövüş/aksiyon sahneleri tamamen takım işi.. Dublörlerin becerisini, kameramanların çevikliğini, kurgucuları ve daha bir çok emeği geçeni de es geçmemek lazım.. Onlara da tebrikler ve teşekkürler.” İfadelerini yer vererek paylaşımda bulundu.

Yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul bu paylaşımı ile mütevazı kişiliğini bir kez daha ortaya koymuş oldu. Ünlü oyuncunun teşekkür paylaşımı sevenleri tarafından bir kez daha beğenilerek karşılandı. TRT 1 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Teşkilat aksiyon dolu sahneleri ile 7 Kasım Pazar akşamı izleyicisiyle buluşmak için ekranlar da yerini alacak.

01-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar