Star TV'nin hamlesi o dizi için final ihtimalini güçlendirdi!

Star TV'nin hamlesi o dizi için final ihtimalini  güçlendirdi!
Star TV, Ada Masalı dizisini başka bir güne aldı. Bu hamlenin ardından geleceği merak edilen dizi için final ihtimali fazlasıyla arttı.

Ay Yapım imzası taşıyan Ada Masalı dizisi 1 Haziran 2021 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelmeye başladı. Yaz sezonundan başlayan romantik komedi dizileri arasında normal sezona kadar devam eden az sayıda diziden biri olan Ada Masalı için, hayranları rahatsız edebilecek bir değişikliğe gidildi. Ada Masalı dizisinin günü Star TV tarafından değiştirildi. Sana Söz dizisinin 3 Kasım Çarşamba'dan itibaren başlayacağı açıklanmıştı ancak Ada Masalı dizisi bundan böyle Salı akşamları değil Çarşamba akşamları ekrana gelecek. 

Ada Masalı için final ihtimali arttı

Ada Masalı dizisi diğer kanallardaki güçlü dizilerin de yayın akışına dahil olması sonrası bir reyting problemiyle karşı karşıya gelmişti. Ada Masalı dizisinin yeni günü olan Çarşamba akşamında ise diğer kanalların çok dişli dizileri var. Sadakatsiz, Kanunsuz Topraklar ve Kuruluş Osman gibi diziler arasında Ada Masalı dizisinin nasıl bir reyting performansı olacak büyük merak konusu.

Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Bedia Ener, İpek Tenolcay, İlkay Akdağlı, Beril Pozam, Rami Narin, Özge Demirtel, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Eylül Ersöz, Bensu Begoviç, Eren Devrim, Mustafa Aran, Erdem Kaynarca yer alıyor.

Son dönemde elde ettiği reytinglerle Star TV'nin yüzünü güldürmeyi başaramayan dizinin böylesi dizilerin ekrana geldiği güne kaydırılması dizinin final ihtimalini fazlasıyla arttırdı. Ada Masalı dizisinin hayranları sevdikleri dizinin düşük reytigler elde etmesi nedeniyle ekranlara veda edeceğinden endişe ediyor.

Ada Masalı yeni bölüm özeti

Ada Masalı dizisinin 20. ve yeni bölümü Haziran'ın kaçırılmasıyla sallanır. Sinan, Ayten'in parasına karşılık Haziran'ın kaçırır ve sonrasında herkes Haziran için seferber olur.. Poyraz ise Haziran'ı bulabilmek için her şeyi yapabilecek bir ruha bürünür. Zeynep de kızını kaybetme tehlikesiyle yüz yüze gelince adeta yıkılır. Davranışları nedeniyle herkesi kendinden soğutan Batu da Haziran'ı kurtarma seferberliğine katılır. Kırlangıç Adası'nda meydana gelen bu olayın ardından ada yerlilerinin birbirlerine olan bağlılıkları sınanacaktır. Ada Masalı dizisinin 20. bölümü yeni günü olan 3 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'da Show TV'den ekranlara gelecek. 

01-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler