Camdaki Kız 25. bölüm izle

Camdaki Kız 25. bölüm izle
Camdaki Kız 25. bölüm izle: Camdaki Kız dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü full olarak izlemek için tüm detaylar.

Camdaki Kız 25. bölüm izle: Camdaki Kız dizisi ekrana gelecek yeni bölüm ile yine Perşembe akşamına damga vuracak. Kanal D'nin ekrana taşıdığı ve OGM Pictures imzasını gördüğümüz dizinin yeni bölümüne ilgi oldukça yüksek olacak. Bir haftadır merakla beklediği bölümü izlemek isteyenler ise "Camdaki Kız 25. bölüm full izle" gibi çeşitli aramalarda bulunuyorlar. Bu akşam ekranda olacak yeni bölüme bu sayfa üzerinden tek tıkla ulaşabilirsiniz.

Camdaki Kız 25. bölüm izle

3 reyting kategorisinde de Perşembe akşamlarını ilk sırada tamamlayan Camdaki Kız dizisi, televizyonda fazlasıyla izlense de çoğunluk diziyi Kanal D internet adresinden ya da YouTube'dan online olarak izlemeyi tercih ediyor. Yayınlanan bölümler internet üzerinde milyonlarca defa tık alıyor. Sevilen dizinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü online olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. 

Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınan romandan televizyona uyarlanan Camdaki Kız dizisinin başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Nur Sürer, Şerif Erol, Engin Şenkan, Devrim Yakut, Tamer Levent, Tuğrul Tülek ve Yüsra Geyik yer alıyor. Camdaki Kız dizisinin senaryosunu Yeşim Aslan yazarken yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak?

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde Adil, eve sürpriz bir şekilde ziyarete gelen Cana'yı karşısında görünce fazlasıyla şaşırır. Cana'nın ziyaretinin amacı ise Adil'den bir laf alabilmektir.. Feride ise o sırada eve gelir ve Cana'yı evdeyken yakalar. Cana, Feride ve Adil arasındakileri öğrenmek için elinden gelen her şeyi yapmakta kararlıdır. Sedat, Cavit'i şirkete ortak yapmak ister ve bunun için Gülcihan'ın yardımına başvurur. Hayir, Melisa'nın kendisine anlattığı hikayeden hoşnut olmaz ve hala tartmaya devam ederken Rafet'in Melisa'yı tanıdığını öğrenir. Nalan ise annesinin onu sevmediğine ikna olur. Ona göre ablasını beklenmedik ölümü nedeniyle annesi kendisini asla sevmemektedir. Feride ise her şeyin dengesini değiştirecek bir hamle yapma kararı alır. 

Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıkla.

23-12-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler