Camdaki Kız 62. bölüm izle

Camdaki Kız 62. bölüm izle
Kanal D dizisi Camdaki Kız 62. bölüm izle. Camdaki Kız yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar bu yazımızda. Camdaki Kız canlı izle.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden değerli kadrosu ve muhtelşem senaryosu ile izleyen herkesin gönlünü kazanmayı başaran Camdaki Kız, Nalan'ın hikayesini anlatmaktadır. Nalan'ın yaşadığı travma dolu senaryoları ele alan Camdaki Kız, 22 Aralık perşembe günü 61. bölümü ile ekranlarda olacak. 

Camdaki Kız 62. bölüm canlı full hd izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Camdaki Kız 62. bölüm izle

Camdaki Kız 62. yeni bölümde Nalan ile Hayri arasındaki yakınlaşmanın farkedilmesi üzerine Nalan bir seçim yapmak zorunda kalır. Hayri ile Sedat arasında seçim yapmak zorunda kalan Nalan, Sedat'ı seçecektir. Hayri'nin tüm ısrarlarına rağmen Sedat'ı seçen Nalan, hayatına yeniden devam edecektir. Öte yandan Feride'ye kardeşi tarafından telefon gelecek ve 'Kızımı görmek istiyorum' diyecektir. Nalan'ın gerçek babasının kim olduğu ise oldukça merak edilmişti. Camdaki Kız kadrosuna yeni dahil olan Engin Alkan, dizide Nalan'ın babası ve Feride'nin erkek akrdeşi rolünü canlandıracaktır. Nalan'ın ise gerçek babasının kimliğini öğrenip öğrenmeyeceğini ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Camdaki Kız 61. bölümde neler yaşandı?

Nalan'a olan sevdası yüzünden gözü kararan Hayri, tüm uyarılara rağmen aşkından vazgeçmiyor. Hayri Nalan'a olan aşkından Koroğlu ailesini bile karşısına alabiliyor. Ancak Nalan, Hayri'yi köşkten uzaklaştırmaya çalışır. Öte yandan Cana ve karnındaki bebeği hayatını kaybeder. Aldığı acı haberle şok olan Sedat, teselliyi karısı Nalan'ın kollarında bulacaktır.

Camdaki Kız oyuncu kadrosu

Yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği, senaryosunda ise Seda Altaylı'nın yer aldığı Camdaki Kız dizisinin yapımcılığını ise OGM Pictures üstlenmektedir. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanarak ekranlara getirilen Camdaki Kız, her Perşembe günü seyircisi ile buluşmaktadır. Başrollerinde Burcu Biricik'in yer aldığı Kanal D dizisi Camdaki Kız oyuncu kadrosunda, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer almaktadır.

Kanal D dizisi Camdaki Kız, yepyeni bölümleri ile her Perşembe 20:00'da Kanal D ekranlarında sizlerle!

21-12-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar