Farah Zeynep Abdullah Hastalıklarını Paylaştı

Farah Zeynep Abdullah Hastalıklarını Paylaştı
Dizi ve sinema filmlerinin sevilen ve aranılan oyuncularından ünlü isim Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından yaşadığı hastalıkları paylaştı.

Son dönemlerin genç ve güzel oyuncularından biri olan ve rol aldığı projelerdeki performansıyla herkesin büyük beğenisini kazanan Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı hastalıklarını sıraladı. Ünlü oyuncu bir takipçisinin hastalıkların neler şeklindeki sorusuna cevap verdi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden verdiği cevapta tek tek hastalıklarını sıraladı. Bu paylaşımın ardından ünlü oyuncunun hastalıklarını araştırmaya girişen ünlü oyuncunun sevenleri ayrıca Farah Zeynep Abdullah'a geçmiş olsun dileklerimi iletti. Peki ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı hastalıkları neler? İşte bu soruya ünlü ismin verdiği ve sosyal medya hesabından verdiği cevap!

Pek Çok Hastalıkla Mücadele Ediyor

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan ve beğenilen oyuncularından Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisinin sorduğu hastalıklarının neler olduğu şeklindeki soruya cevap verdi. Ünlü oyuncu takipçisine verdiği cevapta boyun fıtığım var, troidim çalışmıyor, haşimato hastasıyım, beynimde lezyon var bir de dizim çok kötü, bu hafta doktora gitmem gerekiyor ifadelerini kullandı. Oyuncunun bu paylaşımı üzerine pek çok takipçisi ünlü oyuncuya geçmiş olsun dileklerimi iletti ve bu paylaşım magazin basını, sosyal medya ve İnternet haber sitelerinde gündem oldu.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

Dizilerin son dönemdeki ünlü isimlerinden olan Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamış ve ardından oyunculuk eğitimleri alarak sektörde yer almaya başlamıştır. Dizi ve sinema filmlerinin yanı sıra reklam sektöründe de aranılan isim olan Farah Zeynep Abdullah reklamların da tanınmış isimleri arasındadır. Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı yapımlar arasında

-          Öyle Bir Geçer Zaman ki

-          Kurt Seyit ve Şura

-          Muhteşem Yüzyıl Kösen

-          Gülizar

-          Masumlar Apartmanı

-          Kelebeğin Rüyası

-          Bir Küçük Eylül Meselesi

-          Unutursam Fısılda

-          Ekşi Elmalar

-          Arif V 216

-          Bizim İçin Şampiyon ve

-          Bergen yer almaktadır.

21-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar