Can Evim Ceylan (Damla Yılmaz) Kimdir?

Can Evim Ceylan (Damla Yılmaz) Kimdir?
Yeni dizi Can Evim dizisindeki Ceylan karakterine hayat veren Damla Yılmaz kimdir? Can Evim, Ceylan (Damla Yılmaz) hakkında bilgiler...

ATV ekranlarının yeni dizisi Can Evim'in çekimlerine Mayıs ayında başlanacak. Daha tanıtım bölümü bile yayınlanmayan dizi oldukça ses getirdi. ATV izleyicisi büyük bir heyecanla beklediği dizinin oyuncuları kimler? Can Evim Ceylan (Damla Yılmaz) kimdir? Damla Yılmaz kaç yaşında? Can Evim Ceylan (Damla Yılmaz) daha önce hangi diziler de rol aldı? İşte Damla Yılmaz hakkında detaylar..

ATV'NİN YENİ DİZİSİ: CAN EVİM!

Başrollerini Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı gibi sevilen isimlerin paylaştığı dizi yaz sezonunda ATV ekranlarında olacak. ATV'nin yeni dizisi Can Evim, sezon dizilerine büyük fark edecek gibi görünüyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura'nın kaleme aldığı dizi, hayatın tüm zorluk ve engebelerine rağmen yaşam mücadelesi veren bir ailenin yaşamını konu alıyor. Can Evim dizisinin ne zaman başlayacağına dair hem kanal hem de dizi ekibinden net bir açıklama yapılmadı. Fakat Can Evim dizisinin yaz sezonunda ATV ekranlarında olması bekleniyor. Bakalım Can Evim dizisi hangi gün yayınlanacak? Dizinin başrol oyuncularından Ceylan karakterine hayat verecek olan Damla Yılmaz kimdir?

CAN EVİM CEYLAN (DAMLA YILMAZ) KİMDİR?

Can Evim dizisinde Ceylan karakterine hayat verecek Damla Yılmaz'ın kim olduğu oldukça merak edilenler arasında. Damla Yılmaz, 28 Haziran 1986 tarihinde Gebze'de dünyaya gelmiştir. Yaşamının büyük bir kısmı Pendikte geçirmiştir. Henüz 33 yaşında olan Damla Yılmaz, yengeç burcudur. Daha küçük yaşta iken oyunculuğa olan merakını dile getiren güzel oyuncu konservatuvar okumaktadır. Damla Yılmaz, ATV'nin fenomen dizilerinden biri olan Kırgın Çiçekler'deki oyunculuğu ile göz doldurmuştu. Kırgın Çiçekler'de yetimhanede büyüyen 5 kız arkadaştan Eylül karakterini canlandırmıştı. Peki Damla Yılmaz'ın rol aldığı diğer diziler neler?

Biran Damla Yılmaz

Canevim - 2019 - ( Ceylan )

Beyaz Yalan - 2015 ( Nesrin ) 

Kırgın Çiçekler - 2015 - 2018 - ( Eylül )

02-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar