Canevim Dizisi Nevra (Fulya Aksular) Kimdir?

Canevim Dizisi Nevra (Fulya Aksular) Kimdir?
Atv ekranlarında pazartesi günleri yayınlanan Canevim dizisine yeni katılan Nevra Karakteri kimdir, Nevra karakterini kim oynamaktadır? Detaylar haberimizde!

Atv’nin yaz dizilerinden olan ve Pazartesi günleri ekrana gelen Canevim dizisinin 8. Bölümü yayınlandı. Dizi başladığı günden itibaren istikrarlı bir grafikle yapımcı şirketi olan Koliba Filmi ve yayıncı kanal Atv’yi mutlu etmiş gözüküyor. Ekrana geldiği pazartesi günlerinde her zaman ilk üç sırada yer alan dizi daha şimdiden yeni sezon için yayınlanmayı büyük ölçüde garantilemiş gibi gözüküyor. Yapımcılığını Ata Türkoğlu’nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Adnan Güler oturuyor. Filiz Alpgezmen, Eylem akın ve Murat Can Tura’nın senaryosunu kaleme aldığı dizinin başrollerinde ise Biran damla Yılmaz, Aras Aydın, Özgür Çevik, Nihan Büyükağaç rol alıyor. Hikayenin ilerleyişine göre yeni karakterlerin girdiği diziye en son Nevra karakteriyle Fulya Aksular dahil oldu.

Canevim’de İşler Karışıyor. Nevra Gerçekleri Açıklayacak Mı?

Yazın Atv ekranlarında yayınlanmak üzere Koliba Film tarafından hazırlanan Canevim dizisi, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları konu alıyor. Dram türündeki dizi her bölüm etkileyici hikayesi ve akıcı senaryosuyla seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren beğenilerek takip edilen diziye en son katılan Nevra karakteriyle Fulya Aksular dahil oldu. Nevra (Fulya Aksular)’nın gelişiyle olayların seyrinin değişeceği dizi de, Nevra Ceylan’dan saklanan gerçekleri bilen biri olarak diziye dahil oluyor. Aynı zamanda Nevra, Taylan’ı zor duruma sokan Kristina’nın da yakınıdır. Dizide kilit rol olan Nevra’nın girişiyle Canevim’de nelerin değişeceği ve hikayenin nasıl ilerleyeceği merak ediliyor.

Nevra (Fulya Aksular) Kimdir?

Canevim dizisine Kristina’nın yakını olarak giren ve Ceylan’dan saklanan gerçeklere vakıf olan Nevra karakterini oynayan Fulya Aksular, 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kökeni Yugoslavya, Bosna Hersek olan oyuncu tiyatroya ablasını bir gösteride izledikten sonra başlamaya karar vermiştir. 42 yaşında olan oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Bölümü mezundur. Oyuncu aynı zamanda İstanbul Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü’nde eğitim almıştır. Oyuncu dans etmeyi ve şarkı söylemeyi de en az oyunculuk kadar iyi yapmaktadır. Oyuncunun oynadığı yapımlar şunlardır; Sağır Oda, OKS Anneleri, Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl, Kanatsız Kuşlar, Kar, Gülperi.

28-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar