Temizlik Avcıları’ndan Ayrılan Kadir Ezildi’nin Yeni Adresi Fox Tv Oldu!

Temizlik Avcıları’ndan Ayrılan Kadir Ezildi’nin Yeni Adresi Fox Tv Oldu!
Fox Tv yeni yayın döneminde bambaşka bir yapımla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hafta içi her gün yayınlanacak yeni programın çekimleri yakında başlayacak! İşte detaylar!

Ülkemizdeki televizyon kanallarında ne yazık ki özgün programlar olmuyor ya da çok nadiren kanallar bu programlara yayın akışlarında yer veriyor. Bunun en büyük sebebi şüphesiz seyredilirlik oranı yani reyting. Kanallar seyirci tarafından çok fazla rağbet görmeyen özgün formattaki programlar yerine alışılmış, sıradan ve seyircinin seyrettiği yapımlara ekranlarını açıyor. Bu durum da ne yazık ki tam bir kısırdöngüye dönüşmüş durumda. Seyirci seyretmiyor diye özgün program yapılmıyor, özgün program yapılsa bile seyirci fazla rağbet göstermiyor. Hal böyle olunca da özgün formatta yapılan az sayıdaki program da haber olarak kendine yer buluyor. Şimdiki haberimizde bu türden. Temizlik Avcıları olarak adını duyuran ve TLC kanalında yayınlanan programın sunucularından Kadir Ezildi Fox Tv’ye transfer oldu. İşte detaylar!

Kadir Ezildi’nin Yeni Adresi Fox Tv Oldu!

TLC kanalında yayınlanan Temizlik Avcıları programında yaptığı temizliklerle adını duyuran Kadir Ezildi’nin yeni adresi Fox Tv oldu. Temizlik Avcıları’nın sevilen yüzü Kadir Ezildi Fox Tv’de Temizlik benim İşim adlı programı sunacak. Fox Tv’de hafta içi her gün ekranlara gelmesi beklenen programın yapımcılığını ise yine TLC kanalındaki gibi Talya Yapım üstlenecek. Kadir Ezildi tarafından sunulacak Temizlik Benim İşim adlı programın çekimlerinin bayramdan sonra başlayacağı açıklanırken programın Eylül ayında ekranlara geleceği duyuruldu.

Program İçin İşinden Ayrıldı!

Lise yıllarında temizlik takıntısı başlayan ve aile ortamında çektiği videolarla sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kadir ezildi, Eylül yayın döneminde Fox Tv’de sunuculuk yapacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Sosyal medya hesabından programın tanıtım videosunu da yayınlayan Kadir Ezildi “Çok yakında Fox ekranlarında sizlerleyiz” mesajını paylaştı. Ezildi bu programın sunuculuğunu daha rahat yapabilmek için özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştığı işinden geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı.

Kadir Ezildi Kimdir?

Temizlik avcıları kadrosunda yer alan Kadir ezildi İstanbul’da ailesi ile birlikte yaşamaktadır. 24 yaşında olan ezildi yıllardan beri akrabalarıyla eğlenceli anları videoya çekerek sosyal medya hesabından paylaşmış ve bu sayede geniş bir hayran kitlesine kavuşmuştur. Ezildi bundan sonra Fox Tv’de yayınlanacak Temizlik benim İşim adlı programla seyirci karşısına çıkacaktır.
 

27-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar