Canevim Simla (Esin Alpoğan Mertsöz) kimdir?

Canevim Simla (Esin Alpoğan Mertsöz) kimdir?
Bu yaz yayına başlayan Canevim farklı hikayesiyle ön plana çıktı. İzleyici Canevim Simla karakteri oynayan Esin Alpoğan Mertsöz kimdir, sormaya başladı.

Yaz sezonuyla birlikte televizyonlarda yaz dizileri birbiri ardına dönmeye başladı. Mevsimlik duyguların artmasıyla birlikte aşk, ihtiras, kumpas ve nefret düzleminde seyreden yaz dizilerinde bu yaz yayına başlayan Canevim farklı hikayesiyle ön plana çıktı. Hal böyle olunca izleyici Canevim Simla karakteri oynayan Esin Alpoğan Mertsöz kimdir, sorusuna odaklandı. Şimdi detaylar

Canevim Simla (Esin Alpoğan Mertsöz) kimdir?

Canevim dizisi kısaca bir aile dizisi. Yaşadığımız hayatta katlanmak zorunda olduğumuz sıkıntılarına ancak hep birlikte direnirsek başarılı oluruz mantığıyla hareket eden bir aileyi konu ediniyor. Mayıs ayının ortalarında başlayan Canevim dizisi yaz sezonu boyunca Pazartesi akşamları ATV ekranlarında seyircisine sıcak duygular yansıtıyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura birlikte yazıyor. Dizi, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenen bir ailenin çevresinde gelişen olayları farklı bir gözle anlatmaya çalışıyor. Ancak kısmi reyting sorunu yaşayan Canevim yaz dizilerindeki kırılganlığa bir örnek. Örneğin dizinin hayranları Ceylan ile Taylan aşkını ön plana çıkmasını isterlerken senaristler Ömer ve diğer fertleri öne çıkartma gayretindeler. Bu da reytinglerde hemen etkisini gösterince yapım şirket harekete geçti ve diziye taze kan olarak 2 yeni karakter ilave etmeye karar verdiler.

Özgür Çevik ve Biran Damla Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı Canevim dizisine 7. Bölümde Simla karakteri de dahil oldu. İstanbul’un Balat semtinde çekilen dizide Simla karakterini yıldızı yeni parlayan oyunculardan Esin Alpoğan canlandırıyor.

Esin Alpoğan Mertsöz Kimdir?

1979 Ankara doğumlu oyuncu babasının mesleği yüzünden sırasıyla Yunanistan, Hollanda ve İsviçre’de yaşadı. Fransız okullarında eğitim alan güzel oyuncu Amerika University of Massachusetts üniversitesinde Tiyatro ve İletişim okudu. 2004 yılında Tom Harvey ile evlenen ancak bu evliliği yürütemeyen Esin Alpogan çok geçmeden boşandı. İkinci evliliğini 2018 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan Görkem Mertsöz ile yapan çift gerçekleştirmiştir.

Rol Aldığı Diziler

Sayı olarak bir hayli dizide oynayan Esin Mertsöz genellikle yan rollerde kendine yer buldu. İşte Esin’in rol aldığı diziler

Unutma Beni İstanbul

Canan

Ben Onu Çok Sevdim

Çakallarla Dans

Kara Bela

Kırgın Çiçekler

Naciye

Altınsoylar

İstanbul Story

Hayat Sırları

Yan rollerde oynasa da farklı üslubuyla dikkat çeken Esin Alpogan Mertsöz artık Canevim dizisinde Simla rolü ile izleyeceğiz. Dizilerde başrol oynamasa da sosyal medyada oldukça aktif olan Esin Alpogan Mertsöz özelikle instagram hesabıyla yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken bir isim. Canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

11-07-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar