Canevim Yener (Yusuf Baymaz) kimdir?

Canevim Yener (Yusuf Baymaz) kimdir?
Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim yeni bir isim daha ekledi. Peki dizide rol alan Yener gerçekte kimdir? Canevim Yener gerçek adı..

Yaz sezonunun en çok izlenen ve sevilen dizilerinden Canevim televizyon dünyasındaki macreasına hız kesmeden devam ediyor. İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna iki yeni isim daha katıldı. Canevim dizisine katılacak olan Esin Alpogan Mertsöz ve Yusuf Baymaz oldu. Peki bunlardan en çok merak edilen isim dizide Yener karakterini canlandıracak olan Yusuf Baymaz oldu. Yusuf Baymaz kimdir? İşte detaylar..

Koliba Film imzası ile ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Canevim dizisi yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Başrollerini Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı gibi başarılı isimlerin paylaştığı Canevim dizisi ATV ekranlarını reytinglerde zirveye taşıdı. Heyecan dolu hikayesine hız kesmeden devam eden diziye iki yeni isim daha dahil oldu. Diziye yeni katılan isimler Esin Alpogan Mertsöz ve Yusuf Baymaz oldu. Dizi hayranları katılan bu yeni isimleri merak etmeye başladı. En çok merak edilenlerden birisi de dizide Yener karakterini canlandıracak olan Yusuf Baymaz oldu. Yusuf Baymaz, diziye 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümde dahil olacak. Yusuf Baymaz yani dizideki rolü ile Yener, Haksever ailesinin en küçük kızı Müjgan'ın gözüne girerek kalbini çalacak. Zengin bir ailenin veliahtı olan Yener karakteri ile Müjgan'ın ilerleyen aşkı dizide heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Pek Yener yani Yusuf Baymaz kimdir? Gelin yakından tanıyalım..

Canevim Yener (Yusuf Baymaz) kimdir?

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Canevim dizisinin yeni karakteri Yener yani Yusuf Baymaz, 1989 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Adana ve sonrasında Gaziantep'te aldığı eğitimler ile öğrenimini tamamladıktan sonra 2008 yılından bu yana İstanbul'a yerleşip oyunculuk eğitimi almıştır. Yakışıklı oyuncu ilk olarak yayınladığı dönemde Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi olan Fatih Harbiye dizisinde kendisini göstermiştir. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrollerini paylaştığı Fatih Harbiye dizisi ile tanınan Yusuf Baymaz, dizide Gökçe Akyıldız'ın canlandırdığı Aslı karakterinin kocası Emre rolünü canlandırmıştır. Daha sonrasında ise  Deniz Bolışık, Gizem Güneş, Melis Tüzüngüç, Seda Türkmen, Ümit Kantarcılar gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Kanatsız Kuşlar dizisinde rol almıştır.

Yusuf Baymaz hakkında detaylar:

Yaşı : 28 (5 Kasım 1989)

Meslek : Oyuncu

Boyu : 1.73 cm

Kilosu : 68 kg

Göz Rengi  : Yeşil

Eğitim : Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü

11-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar