Cansu Dere o diziye başlamadan veda etti!

Cansu Dere o diziye başlamadan veda etti!
Cansu Dere'nin adı belli olmayan TV 8 dizisinde rol alacağı kesinleşmişti. Ancak yapım şirketi ve Cansu Dere arasında anlaşma bozulunca başarılı oyuncu projeye veda etti.

Geçtiğimiz günlerden Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda TV 8 ekranlarında yeni bir dizinin başlayacağı haberini paylaşmıştı. Ayrıca dizinin başrolünde Cansu Dere'nin yer alacağını ifade etmişti. Ancak Cansu Dere ve yapım şirketi arasındaki anlaşma bozulunca Cansu Dere, diziye daha başlamadan veda etti.

TV 8, Acun Ilıcalı'nın eline geçtikten sonra daha çok yarışma programlarının yayınlandığı bir kanaldı. Bu durum ise son zamanlarda değişmekte. Yetenek Sizsiniz Türkiye, O Ses Türkiye gibi yarışmalara Kızım ve Jet Sosyete gibi diziler eşlik etmeye başladı. TV 8'de yayınlanan dizilerin final yapmasıyla birlikte gözler kanaldaki yeni diziye çevrildi. Medyapım tarafından yapılacak dizinin adı henüz belli olmasa da başrolünde kimin oynayacağını biliyorduk. Acun Ilıcılı başrolde yer alacak kişinin Cansu Dere olduğunu ilk ağızdan izleyicilerle paylaşmıştı.

Cansu Dere, TV 8'den ekranlara gelecek dizinin başrolünde yer alacaktı. Acun Ilıcalı'nın haberi vermesinin ardından oyuncunun hayranları heyecanlanmıştı. Son olarak internet dizisi Şahsiyet'te rol alan Cansu Dere bu diziyle birlikte ekranlara dönecekti. Dizinin yapım şirketi Medyapım'dan gelen açıklama ile Cansu Dere ile varılan anlaşmanın bozulduğu duyuruldu.

Medyapım'ın yaptığı açıklama:

"Yeni yayın döneminde Medyapım tarafından TV 8 için yapılacak projenin başrolü için Sayın Cansu Dere ile görüşülmüş ve anlaşılmıştı. Cansu Dere ile yapılan anlaşma tarafların karşılıklı mutabakatı ile sonlandırılmıştır. Kamuoyuna duyururuz."

Cansu Dere yeni sezonda hangi dizide rol alacak

Başarılı oyuncu Cansu Dere, son olarak Star TV ekranlarından izleyicisine ulaşan ve başrollerinde kendisiyle birlikte Şebnem Gökyıldız, Vahide Perçin ve Gonca Vuslateri'nin yer aldığı dram dizisi Anne'de rol almıştı. Bu onun televizyon ekranlarında rol aldığı son diziydi. Cansu Dere'yi gerçekten son olarak gördüğümüz proje ise usta isim Haluk Bilginer ile birlikten başrolde yer aldığı ses getiren internet dizisi Şahsiyet idi. Puhu TV ve Ay Yapım ortaklığıyla yapılan dizide oldukça başarılı bir performans sergilemişti. Bakalım başarılı oyuncunun yeni sezondaki adresi hangi dizi olacak. Geçtiğimiz aylarda bir Netflix dizisinde rol alacağı konuşulsa da bu haber yalanlanmıştı. TV 8'de adı belli olmayan dizide rol alacağı kesinleşmişti ancak o diziye de başlamadan veda etti.

18-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler