Cansu Dere’den Tuba Büyüküstün’e Karşı Büyük Gaf!

Cansu Dere’den Tuba Büyüküstün’e Karşı Büyük Gaf!
Cansu Dere’den güzel oyuncu Tuba Büyüküstün için kavgada bile söylenmeyecek bir yorum geldi. İddiaya göre Cansu Dere, Büyüküstün için “vücudu erkek gibi” ifadelerini kullandı.

Ünlüler dünyasında olay gelişme… Cansu Dere’nin Tuba Büyüküstün için söylediği iddia edilen bir söz bugün bir internet sitesinde yayınlanınca adeta ünlüler dünyasında 8 şiddetinde bir deprem meydana getirdi. Yabancı bir ülkeden yayın yapan ve oldukça popüler olan bir internet sitesi güzel oyuncu Cansu Dere ile bir röportaj yaptı. Muhabirin sorularını cevaplandıran Cansu Dere, Tuba Büyüküstün ile ilgili bir soruya öyle bir cevap verdi ki bu söz kavgada bile söylenmeyecek türdendi. İddiaya göre güzel oyuncu Cansu Dere’nin meslektaşı hakkında yaptığı yorum sosyal medya ve magazin dünyasında bir anda ilk sıraya oturdu ve herkes bu olayı konuşmaya başladı. İşte olay haber ve iddianın detayları!

Cansu Dere’den Büyük Gaf!

Ortadoğu’nun en gözde haber platformlarından biri olan ve Ürdün’den yayın yapan Albawaba adlı bir internet sitesinin haberi olay yarattı. Habere göre bir muhabir Cansu Dere’ye Türkiye’de en güzel vücuda sahip aktristleri sordu. Soruya cevap veren Cansu Dere’nin saydığı isimler arasında Tuba Büyüküstün yer alamdı. Bunun üzerine muhabir “Ya Tuba hanım hakkında ne düşünüyorsunuz” diye soruyu devam ettirdi. Bunun üzerine iddiaya göre güzel oyuncu Cansu Dere, Tuba Büyüküstün için “Onun vücudu erkek gibi” ifadelerini kullandı. Bu olay internet sitesinden yayınlanınca yansımaları büyük oldu. Bir anda sosyal medya ve magazin dünyasında Cansu Dere’nin Tuba Büyüküstün hakkında söylediği iddia edilen bu olay konuşulmaya başlandı. Bunun üzerine yine iddiaya göre Cansu Dere, Tuba Büyüküstün’den özür diledi.

Cansu Dere, Büyüküstün’den Özür Diledi!

Ürdün merkezli internet sitesi Albawaba’da çıkan bir haberin yansıması ülkemizde şok etkisi yarattı. Haber platformunun iddia ettiğine göre Cansu Dere meslektaşı Tuba Büyüküstün için “onun vücudu erkek gibi” ifadesini kullandı. Daha sonra bu ifadesinden pişmanlık duyan Cansu Dere, yaptığı bu şok yorum için pişmanlık duydu ve meslektaşı Tuba Büyüküstün’den özür diledi. Cansu Dere “Yaptığım zorbalıktı. Beni affet” diyerek Büyüküstün’den özür diledi. Tüm gün sosyal medyanın ilk sırasında yer alan iddia iki güzel ve başarılı oyuncuyu karşı karşıya getirirken Tuba Büyüküstün’ün haberle ilgili bir yorumu ya da açıklaması olmadı. İlerdeki günlerde iki güzel oyuncunun konuyla ilgili açıklamaları ya da ifadelerini de sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

20-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar