Çarpışma’nın Selim'i Mustafa Uğurlu Diziden Ayrıldı

Çarpışma’nın Selim'i Mustafa Uğurlu Diziden Ayrıldı
Show TV ekranlarında reytingleri zorlayan Çarpışma dizisinde şok ayrılık. Mustafa Uğurlu’nun hayat verdiği Selim karakteri dizide intihar ederek ekranlara veda etti.

Show TV ekranlarında reytingleri zorlayan Çarpışma dizisine bir karakter daha veda etti. Canlı Tv olarak bu karakteri ve diziyi araştırdık. Mustafa Uğurlu’nun hayat verdiği Selim karakteri dizide intihar ederek ekranlara veda etti. Şimdi detaylar…

Çarpışma’nın Selim'i Mustafa Uğurlu Diziden Ayrıldı

Başrollerini Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı Çarpışma dizisinde hiç beklenmedik bir gelişme oldu. Oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık gibi güçlü isimler barındıran Çarpışma’da önemli bir karakter diziye veda etti.

Show Tv’de yeni sezonun dikkat çeken dizilerinden olan Çarpışma’da her bölümde heyecan kasırgası artarak devam ediyor. Dizinin önemli karakterlerinden Selim, senaryo gereği kendini vurarak intihar edince onu canlandıran Mustafa Uğurlu da diziye veda etmek zorunda kaldı.

Çarpışma dizisinde son bölümde neler oldu?

Çarpışma dizisinin 17. Bölümünde herkesi şaşırtan bir gelişme oldu. Mezarlıkta Selim'in yanına giden Cemre annesi ile ilgili gerçekleri öğrenmek için ısrar etti. Cemre'ye annesinin günlüğünü veren Selim her şeyin orada yazdığını söyledi. Kızına yaptıklarını gözyaşları içinde anlatan Selim, Belma'nın ölmediğini öğrenince umutlansa da Kerem'in geldiğini görünce şoka girdi. Hemen silahına sarılıp onu ölümle tehdit etti. O sırada Cansız'a verdiği sözü hatırlayan Selim kendini vurarak intihar etti. Selim’in ölmesiyle karakteri oynayan Mustafa Uğurlu da diziden ayrıldı.

Mustafa Uğurlu kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Mustafa Uğurlu 1955 Karaman doğumlu. Kendisi gibi sinema oyuncusu olan Ahmet Uğurlu’nun kardeşidir. Birbirlerine ikiz kadar benzemeleri nedeniyle çoğu insan karıştırabilmektedir. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa’da tamamlayan Mustafa Uğurlu, televizyon ekranlarında ilk kez 1993 yılında yayınlanan Rıza Beyler dizisi ile kendine yer buldu. 64yaşındaki oyuncu, kariyerine birçok televizyon dizisi ve sinema filmi sığdırmayı başardı. Mustafa Uğurlu, 1998 yılında Ağır Roman sinema filmindeki performansıyla Altın Portakal Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. Aynı zamanda Devlet Tiyatrolarında pek çok oyunda oyuncu ve yönetmen olarak görev alan Mustafa Uğurlu, en son Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Çarpışma dizisinde Selim karakterini canlandırıyordu.

Ödülleri :

1998 – 35. Antalya Altın Portakal Film Festivali – En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu – Ağır Roman

1996 – Ankara Sanat Kurumu ödülü – Gürültülü Patırtılı Bir Hikaye – Ankara Devlet Tiyatrosu

Biz de Canlı Tv olarak sanatçıya bundan sonraki sanat hayatında başarılar diliyoruz.

12-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar