Payitaht Adülhamid’in hemşire Zeynep’i Sedef Avcı diziden ayrıldı

Payitaht Adülhamid’in hemşire Zeynep’i Sedef Avcı diziden ayrıldı
TRT1 ekranlarında fenomene dönüşen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, 3. sezonunda da fırtına gibi esiyor. Payitaht Adülhamid’in hemşire Zeynep’i Sedef Avcı diziden ayrıldı

​TRT1 ekranlarında fenomene dönüşen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, 3. sezonunda da fırtına gibi esiyor. Reytinglerde zirveye ulaşınca senaryo gereği birçok isimle yollar ayrılıyor. Son olarak diziye veda eden karakteri araştırdık. Şimdi detaylar.

Payitaht Adülhamid’in hemşire Zeynep’i Sedef Avcı diziden ayrıldı

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin anlatıldığı ve 33 yıl zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Abdülhamid Han’ın hayatının anlatıldığı Payitaht dizisi ES Film imzasıyla TRT1 ekranlarında devam ediyor. Hareketli bölümlerle devam eden diziye 2018-2019 sezonunda yeni oyuncular dahil oldu. Hakan Boyav, Akın Akınözü, Bülent İnal Özlem Conker Ezgi Eyüboğlu Nik Xhelilaj gibi dev oyuncuların olduğu kadro bu sezon Gürkan Uygun, Güven Kıraç ve Başak Daşman, Sedef Avcı’nın dahil olması ile tam bir yıldızlar geçidine dönüştü.

Payitaht Abdulhamid dizisi kadrosu geniş olunca kadroya girip çıkmayan kalmadı desek yanlış olmaz. Osmanlı’nın en kudretli padişahlarından biri olan 2. Abdulhamid’in döneminin anlatıldığı dizi de önümüzdeki sezonda da önemli gelişmeler yaşanacak.

Bu sezon diziye katılan ve senaryo gereği veda edenler listesine Sedef Avcı da dahil oldu. Güzelliği ve zarifliği ile ekranların sevilen oyuncularından olan Sedef Avcı, Payitaht Abdülhamid dizisinde iyilik meleği "Hemşire Zeynep"i canlandırıyordu.

Zeynep Hemşire kimdi?

Ailesini kaybettikten sonra, hasta olan kız kardeşinin bakımı için hemşire olan ve Bidar Sultan'la yolları kesişen Zeynep, Sarayda görev yapıyordu. Sarayın yanı sıra dışarıdaki hastalarını da ihmal etmeyen Zeynep Hemşirenin yaşamındaki bazı sırları da ekrana geldi. Sultanın baş hafiyelerinden Halil Halid ile tanışan ve aşktan bir türlü kaçamayan Zeynep'in sırlarının açığa çıkışıyla iki aşık kendilerini çıkmaz bir sokakta buldu.

Sedef Avcı kimdir?

Sedef Avcı, 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun oldu. Mahşeri Cümbüş topluluğundan oyunculuk dersleri aldı. Daha sonra da İpek Bilgin'den oyunculuk dersleri aldı. New York'taki Actors Studio'dan gelen Anthony Vincent Bova'nın work-shop'larına katılan oyuncu bir süre mankenlik yaptı. 1997 yılında Elite Model Look Turkey birincisi oldu. 2007 yılında Menekşe ile Halil dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol paylaştı. Kendisi gibi oyuncu ve model olan Kıvanç Kasabalı ile evlenen Sedef Avcı’nın bir oğlu var.

Yer Aldığı Projeler
1997 - Böyle mi Olacaktı
2005 - Yanık Koza
2007 - Hayattan Korkma (sinema)
2007 - Menekşe ile Halil
2007, 2009 - Yaprak Dökümü
2009-2010 - Ezel
2009 - Romantik Komedi (sinema)
2010 - Umut Yolcuları
2010 - Arka Sokaklar
2011 - Mazi Kalbimde Yaradır
2012 - Esir Şehrin Gözyaşları - Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi
2013 - Romantik Komedi 2 (sinema)
2015 -Aşk Olsun

 

13-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar