CBC Sport nasıl izlenir, CBC Sport frekans bilgileri!

CBC Sport nasıl izlenir, CBC Sport frekans bilgileri!
Maçlar CBC Sport kanalından naklen yayınlanınca izleyici “CBC Sport şifresiz nasıl izlenir, CBC Sport frekans bilgileri nedir, diye bize başvurdu. İşte merak edilenler

Şampiyonlar Ligi heyecanı 17 Eylül Salı günü oynanan heyecanlı maçlarla başladı. Bu heyecana ortak olmak isteyen futbolseverler Devler Ligi maçlarını şifresiz kanalda izleyebilmenin mümkün olup olmadığını araştırıyor. Maçlar CBC Sport kanalından naklen yayınlanınca izleyici “CBC Sport şifresiz nasıl izlenir, CBC Sport frekans bilgileri nedir, diye bize başvurdu. İşte merak edilenler

CBC Sport nasıl izlenir, CBC Sport frekans bilgileri!

Hem Avrupa’da hem de  ve Dünyanın çeşitli yerlerinde cereyan eden spor müsabakalarını anında ve canlı izlemek isteyen sporseverler CBC Sport nasıl izlenir, CBC Sport frekans bilgileri nedir diye meraklandı. Biz de bu araştırmaya bigane kalamadık ve özelikle spor karşılaşmalarını ücretsiz izlemek isteyen takipçilerimiz için CBC Sport bilgilerini yayınladık.

Bedava Futbol Keyfi

Türkiye, Avrupa hatta Dünyada gerçekleşen spor organizasyonlarını kaçırmak istemeyenler bulabildikleri her ortamda spor kanallarını izlemek istiyor. Artık birçok maçı şifresiz ve ücretsiz izleyebilirsiniz. Nasıl mı dediğinizi duyar gibiyim. Ülkemizde sporseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği spor kanalları arasında yer alan CBC Sport kardeş ülke Azerbaycan'da yayın yapan kanallardan birisi. Azerbaycan’da yayın yapan CBC Sport kanalı mücadeleleri izlemek isteyenler için zyaret edilen bir kanal oldu. İnternetten ve televizyondan izlenebilen bu şifresiz ve ücretsiz kanalı izlemek isteyenler için CBC SPORT frekanslarını verelim.

Cbc Sport Uydu Ve Frekans Bilgileri

CBC Sport kanalı AzerSpace 46° uydusundan yayın yapıyor. Bunun için uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olma mecburiyeti var. Bu şartı sağladıktan sonra uydunuza CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek maçları izleyebilirsiniz.

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135

H 27500

CBC Sport tek çanakla izlenir mi?

Evet bu mümkün. Şimdi size bazı formüller vereceğiz.

1.Formül

Maçı Türksat çanağından izleyecekseniz; çanak anteninizde bulunan mevcut Türksat LNB'sinin tam olarak sağ bitişiği (arkadan bakınca) 2. LBN'yi yerleştirin. Bu yerleştirme işlemini bant-plastik kelepçe veya multifeed denen 2-3-4... uyduyu izleme şansı veren aparatı alarak da yapabilirsiniz.

2.Formül

Azerspace LNB'sini sabitledikten sonra Türksat LNB'sinden gelen kablo ile Azerspace LNB'sinden gelen kabloları birleştirmek için diseq kullanmalısınız. Türksat LNB'sinden gelen kabloyu, diseqc'in 1. girişine, Azerspace LNB'sinden gelen kabloyu ise diseqc'in 2. girişine takınız. Diseqc'in ortasındaki giriş ise uydu cihazına Receiver'e gidecektir.

3. Formül

Uydu alıcınızdan Menü-Uydu ekle bölümünden Azersat46 ekleyip bu uydu için Anten/Diseqc ayarlarından diseqc 1-2-3- veya a-b-c olarak seçiniz. Azerspace uydusunun diseqc girişini TV'den de ''2''(B) Türksat'ın TV'den diseqc girişini ise diseqc 1(A) olarak seçiniz.

4.Formül

Daha sonra kanalların frekanslarını manuel olarak girip taratın. İdman/ CBC Sport HD / Az TV SD yayınları için cihazına Biss şifre girmeniz gerekecektir.

Canlitv olarak keyifli ve bol heyev-canlı seyirler diliyoruz.

27-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar