Bir Zamanlar Çukurova Müjgan (Melike İpek Yalova) Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Müjgan (Melike İpek Yalova) Kimdir?
Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezona başladı. Dizinin başarılı oyuncusu Doktor Müjgan karakterini canlandıran Melike İpek Yalova Kimdir?

Geçtiğimiz sezon Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Tims & B Yapım tarafından hazırlanan, yapımcılığını Timur Savcı – Burak Sağyaşar ikilisinin üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı, başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova bu sezona da iddialı ve güçlü bir şekilde başladı. İddialı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla her bölüm zirveye oynayan dizi seyirci tarafından da oldukça beğenilmektedir. Bir zamanların Adana ve bölgesinde yaşanan olayları konu alan dizi reytinglerde de kanalını ve yapım şirketini memnun etmeye devam ediyor. Diziye geçtiğimiz sezon dahil olan ve Yılmaz karakteriyle aşk yaşamaya başlayan Doktor Müjgan’ın kim olduğunu sizler için araştırdık.

Bir Zamanlar Çukurova Müjgan Kimdir?

Tims & B yapım tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir zamanlar Çukurova seyirci tarafından beğenilerek seyredilmeye devam ediyor. Entrikalı bir ilişki ağını ve iki güçlü ailenin hikayesinin anlatıldığı diziye sonradan katılan ve dizinin kahramanlarından Yılmaz’la bir ilişki yaşamaya başlayan Doktor Müjgan bir anda dizideki dengeleri değiştirmeye başladı. Dizide idealist bir doktoru canlandıran oyuncu Yılmaz’ın sevdiği Züleyha’ya alternatif olan ve Yılmaz’ın da ilgi duyduğu bir karakter olarak diziye dahil oldu. Bir Zamanlar Çukurova’da Doktor Müjgan kırılgan yapısı ve Yılmaz’a bağlılığı ile dikkat çekiyor. İdealist bir doktor olan ve babasının İstanbul’daki hastanesinde çalışmak yerine Anadolu’ya Adana’ya tayinini isteyen Müjgan’ın hikayesi ise gün geçtikçe ortaya çıkacak.

Melike İpek Yalova (Doktor Müjgan) Kimdir?

Melike İpek Yalova 29 Mayıs 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerini İstanbul’da tamamlayan oyuncu Bilkent Üniversitesi Uluslar arası İlişkiler Bölümünden Mezun olmuştur. Daha sonra özel oyunculuk dersleri almış ve oyunculuğu kendisine meslek olarak seçmiştir. Güzel oyuncu aynı zamanda Miss Turkey güzellik yarışmasında dereceye de girmiştir.

Melike İpek Yalova birçok yapımda rol almıştır. Ancak Karadayı dizisinde hayat verdiği Ayten karakteri ile çok beğenilmiş ve büyük bir çıkış yapmıştır. Oyuncu Karadayı dizisinden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisindeki performansı ile de göz doldurmuştur.

26-09-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar