Celal Al Kuruluş Osman'a veda etti

Celal Al Kuruluş Osman'a veda etti
Reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman'da bir ayrılık yaşandı. Abdurrahman Gazi karakterini canlandıran Celal Al Kuruluş Osman'a veda etti.

Osmanlı İmpratorluğu'nun kuruluş dönemini anlatan Kuruluş Osman dizisine, ana karakterlerden biri olan Celal Al veda etti. Atv'de yayınlanan dizide Abdurrahman Gazi karakterini canlandıran Celal Al senaryo gereği Kuruluş Osman'dan ayrıldı. Burak Özçivit'in Osman Bey karakteriyle başrolde olduğu Kuruluş Osman son bölümde Abdurrahman Gazi öldürüldü. Fenomen dizi Kuruluş Osman 51. Bölümde Celal Al'ın canlandırdığı Abdurrahman Gazi Moğolların saldırısında vefat etti. Seyircinin beklemediği anda yaşanan bu ölüm sürpriz bir ayrılığı da birlikte getirdi. Celal Al 24 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan Kuruluş Osman 51. Bölümde diziye veda eden oyuncu oldu.

Kuruluş Osman yapımcısından Celal Al'a teşekkür

Atv'de Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımı Kuruluş Osman'da sürpriz ayrılık. Abdurrahman Gazi karakterini canlandıran Celal Al'ın ayrılığı seyirciyi üzdü. Kuruluş Osman yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından bir not paylaşarak Celal Al'a teşekkür etti. Mehmet Bozdağ paylaşımında, "Bir destanı anlatmak için çıktığımız bu yolda ilk günden bugüne; canla, başla, aşkla çalışan kıymetli oyuncumuz Celal Al'a emekleri için çok teşekkür ederim. Bozdağ Film Ailesi olarak sanat hayatında başarılar dileriz" ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncu Celal Ay daha önce de TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde yer almıştı. Celal Ay Diriliş Ertuğrul'da da Abdurrahman Alp karakterini canlandırmıştı.

Celal Al kimdir?

Burak Özçivit, Tamer Yiğit, Özge Törer, Seray Kaya, Nurettin Sönmez gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Kuruluş Osman başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Uzun zamandır Kuruluş Osman kadrosunda yer alan Celal Al ise diziye son bölümde veda eden oyuncu oldu. Başarılı oyuncu Celal Al Kuruluş Osman'da Abdurrahman rolüyle seyirciden tam not almıştı. Artvin doğumlu olan Celal Ay 1982 doğumlu. Celal Ay ilk olarak 2012 yılında Kurtlar Vadisi dizisiyle tanınmış ve daha sonra çeşitli projelerde yer almıştı. Celal Ay 2019 Nisan ayında evlenmiş ve nikah şahidi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmuştu.

25-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar