Nuri Alço taburcu oluyor

Nuri Alço taburcu oluyor
Koronavirüse yakalanan Nuri Alço'dan sevindiren haber geldi. Covid- 19 testi pozitif çıkan Nuri Alço hastaneye kaldırılmıştı. Durumu iyi olan Nuri Alço taburcu oluyor.

Yeşilçam filmlerinde canlandırdığı karakterlerle akıllara kazınan usta oyuncu Nuri Alço da koronavirüse yakalanmıştı. Usta oyuncunun hastaneye kaldırıldığı bilgisi sevenlerini endişelendirmişti. Covi- 19 testi pozitif çıkan Nuri Alço'nun sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Hastanede tedavi gören Nuri Alço'nun 26 Mart Cuma (yarın) taburcu olacağı duyuruldu. Hastaneye kaldırılınca endişelendiren Nuri Alço'dan güzel haberler geldi. Nuri Alço'nun iyi olduğu haberi verdiği kötü haberlerle tanınan Onur Akay'dan geldi.

Nuri Alço'nun sağlık durumu nasıl?

Onur Akay Nuri Alço hakkında sevenlerini mutlu edecek haberi paylaştı. Koronavirüs salgınından nasibini alan Nuri Alço'nun testi pozitif çıktı ve hastaneye kaldırıldı. Yaşından dolayı durumundan endişe edilen Nuri Alço'nun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi. Güzel haberi Onur Akay paylaştı. Akay, paylaşımında, "Değerli oyuncumuz Nuri Alço’nun sağlık durumunun çok iyi olduğunu öğrendim. Zaten durumu hiç ağırlaşmamış, doktorları yaşından dolayı tedavisinin hastanede devam etmesi istemiş ve kendisi de hastaneye yatmış. Hastanede bulunduğu süre zarfı içinde solunum sıkıntısı yaşamamış ve tedavisine normal odada devam edilmiş. Nuri Alço yarın 26 Mart Cuma günü taburcu oluyor" ifadelerini kullandı.

Nuri Alço'nun eşi Burcu Sezginoğlu dua istemişti

Yeşilçam sinemasının efsane isimlerinden biri olan Nuri Alço 69 yaşında. Birçok seveni bulunan Nuri Alço'nun koronavirüse yakalanması ailesi ve sevenlerini üzmüştü. Usta sanatçı hastaneye kaldırılınca endişeler artmıştı. Sağlık durumu merak edilen Nuri Alço'dan gelen iyi haber herkesi sevindirdi. Nuri Alço'nun eşi Burcu Sezginoğlu da bir mesaj paylaşmış ve herkesten dua istemişti. Sezginoğlu o paylaşımda, "Herkülüm benim, sen benim nefesimsin. Az kaldı iyileşmene aşkım" sözleriyle aşkını bir kez daha ilan etmişti. Nuri Alço'nun durumunun iyiye gittiği ve 26 Mart Cuma günü taburcu olacağı açıklandı. Türk Sineması'nda 40 yılı aşkın kariyeri bulunan Nuri Alço 80'e yakın dizi ve sinema filminde yer aldı. Nuri Alço Yeşilçam'ın kötü adamı olarak birçok sinema filminde rol almıştı.

25-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar