Çelik Yumruklar dizi oluyor

Çelik Yumruklar dizi oluyor
Dünyanın iki numaralı boksörüyken kurallardaki değişiklikler nedeniyle her şeyini kaybeden Charlie Kenton'ın hikâyesini anlatan Çelik Yumruklar filmi dizi oluyor.

2011 yılında Richard Matheson’un 'Steel, Real Steel' isimli kısa hikâyesinden uyarlanan ve özellikle çocukları ekran başına kilitleyen "Çelik Yumruklar" filmi nihayet dizi oluyor. Disney Company'nin bir bölümü olan Walt Disney Direct-to-Consumer & International tarafından işletilen Amerikan video servisi olan Disney Plus, "Çelik Yumruklar" dizisi için harekete geçti. İzleyiciler Çelik Yumruklar dizisinin ne zaman yayımlanacağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Çelik Yumruklar dizi oluyor

2011 yılında Richard Matheson’un 'Steel, Real Steel' isimli kısa hikâyesinden uyarlanan ve tüm dünyaya fırtına gibi esen "Çelik Yumruklar" filmi nihayet dizi olarak çekiliyor. Dünyanın iki numaralı boksörüyken kurallardaki değişiklikler nedeniyle her şeyini kaybeden Charlie Kenton'ın hikâyesini anlatan Çelik Yumruklar filmi yıllar sonra dizi olarak izleyicisiyle tekrar buluşuyor. Para kazanmak için robot dövüşlerine başlayan Kenton’un oğluyla beraber mücadele ettiği Çelik Yumruklar filmi 2011 yılında vizyona girmişti. Başrolünde Hugh Jackman’ın yer aldığı, Shawn Levy’in yapımcı olduğu Çelik Yumruklar filminin teknik ekibi dizi filmde de beraber çalışacağı dile getiriliyor.

Çelik Yumruklar dizisi ne zaman başlıyor?

Kayıp Rıhtım'ın CBR'ya dayanarak verdiği habere göre Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizi, 2011 yılında vizyona giren Çelik Yumruklar filminin bir adaptasyonu olacak. Bir boksör ve yaptığı robotun para kazanmak için maçlara çıktığı Çelik Yumruklar dizisinde Compari Entertainment’tan Robert Zemeckis ve Jack Rapke, Angry Films’ten Jacqueline Levine ve Susan Montford'un yer aldığı yapımda Don Murphy’nin ise baş yapımcı olarak dizide yer alması bekleniyor.

'İlk filmin tekrarı gibi olmayan bir şey ortaya çıkarmak imkansız'

2011 yılından bugüne milyonlarca izleyicinini nefesini tutarak izlediği Çelik Yumruklar filminin yöneten Shawn Levy, 2016 yılında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım yapmıştı. Kendisin eısrarla sorulan “proje devam edceek mi?” sorusuna ünlü yönetmen şu cevabı vermişti: “En çok karşılaştığın tweet 'Çelik Yumruklar' için bir devam filmi oluyor. Keşke tüm yönüyle bir cevap verebilseydim. Ama gerçek şu: İlk film çıkmadan 6 ay öncesinde devam filmi üzerinde çalışıyorduk. Film çıktığında oldukça yüksek skorlar alıyordu. Bu çok nadiren olur ama izleyiciler filmde bir şey buldular. Biz de devam filmi için fikirler üretmeye başladık. Şunu çok içten bir şekilde söyleyebilirim ki, ilk filmin tekrarı gibi olmayan bir şey ortaya çıkarmak neredeyse imkânsız. İnsanlar Atom’un Zeus’u dövdüğünü görmek istiyor, ben de bunu istiyorum ama Charlie ve Max arasındaki ilişkiyi yabancılaştırmadan, ki ilk filmin konusu zaten buydu, ikinci filmi ortaya çıkarmak mümkün değil”

22-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar